Ești aici Acasă Companii de curatenie Pro clean team - firmă de curățenie oradea
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.6Indice de popularitate
21 evaluări - googleMaps
2 evaluări - facebook
Pro Clean Team - Firmă de curățenie Oradea
0754 884 218
Strada Italiană 12
410373 Oradea
Luni
08–18
Marţi
08–18
Miercuri
08–18
Joi
08–18
Vineri
08–18
Pro-Clean-Team Oradea Va oferă servicii profesionale de curatenie! -Curatenie de intretinere -Curatenie generala -Curatenie post constructor -Spalare mecanizata pardoseli -Spalare mocheta Ne desfasuram activitatea in orice spatiu aveți nevoie: case/apartamente, companii,birouri,hale,restaurante, spatii comercial,scări de bloc,etc.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.10.2024

Pro Clean Team - Firmă de curățenie Oradea

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Ban: - Am lucrat câțiva ani la o firmă de curățenie și pentru că mi-a plăcut am zis că de ce să nu pot și eu să am propria mea firmă și atunci împreună cu soțul meu ne-am decis să ne deschidem propria firmă de curățenie. Lucrând și el în domeniu de foarte mulți ani și cunoscând meseria foarte bine am zis că la asta ne pricepem, asta ar trebui să facem.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Ban: - În primul rând încercăm să păstrăm calitatea muncii care este foarte importantă pentru noi, să fim calitativi în ceea ce oferim și bunul simț. Cred că omenia este una din cele mai importante : legătura pe care o creezi cu orice client. Să știi să fii om, să înțelegi anumite aspecte, să poți să comunici cu el, să-i oferi ceea ce are nevoie că de fapt cam asta cred că e cu orice client din orice categorie. Dacă îi oferi clientului ceea ce are nevoie și ești om și cu bun simț cred că deja l-ai câștigat.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Ban: - Pentru noi momentan este greu din punct de vedere financiar pentru că soluțiile calitative sunt destul de scumpe. În ceea ce privește prețurile nu vrem nici să stricăm piața, nici să mergem pe un preț foarte mare și tototdată trebuie să păstrăm și calitatea. Automat orele de muncă sunt mai multe. Practic câștigurile nostre nu sunt atât de mari. Ducem bani de acasă câteodată ca să fiu mai exactă, dar sunt pe principiul că orice afacere necesită efort și sacrificiu mai ales la început și mai ales în menținerea calității.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Ban: - Cred că am pornit cumva spre ideea asta că îmi doresc foarte mult să am propria mea afacere. Îmi doresc să realizez anumite lucruri ținând cont că avem 3 copii și cred că asta mă ține cumva pentru că ne dorim mai mult de la viață. Ne dorim să avem stabilitate financiară, ne dorim la un moment dat să ne permitem timp pentru noi și copii noștri pentru că la momentul actual stăm foarte prost cu timpul în general și e greu având în vedere că avem 3 copii micuți și e destul de greu. Ne dorim cumva să ajungem la stabilitatea financiară care prin aceasta la un moment dat și crescându-ne firma să reușim să avem și timp pentru noi, să nu fim noi nevoiți tot timpul să fim prezenți pe teren în viitor pentru că momentan suntem doar noi 3 și trebuie să facem față tuturor provocărilor.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Ban: - Da, cu siguranță! Momentan sperăm să reușim să mai facem niște contracte pentru că momentan fiind la început de drum avem doar 3 contracte stabile cu anumite firme cu care colaborăm și cărora le oferim servicii de curățenie, în rest lucrăm cu persoane fizice și unul din aspectele principale ar fi să reușim să strângem cât mai multe contracte pentru că acest lucru ne-ar oferi stabilitatea care ne-ar ajuta să ne mărim echipa încetul cu încetul. Acum nu visez să am 100 de angajați, dar de ce să nu ajungem la 10-20 de angajați pe viitor.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Ban:  - Sincer da, mă bucură! Le mulțumim în primul rând pentru faptul că au încredere și că au avut încrederea să apeleze la noi chiar dacă nu suntem cunoscuți pe piață și mulți dintre ei să știți că au revenit și îi simțim chiar aproape la modul că începem să devenim prieteni pentru faptul că ne recheamă și vedem încrederea aia care ne dă și nouă încredere să mergem mai departe și celor care încă nu ne cunosc îi invităm să ne cunoască pentru că în primul rând suntem oameni cu bun simț, bine crescuți și de încredere.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Pro Clean Team - Firmă de curățenie Oradea Pro Clean Team - Firmă de curățenie Oradea Pro Clean Team - Firmă de curățenie Oradea Pro Clean Team - Firmă de curățenie Oradea Pro Clean Team - Firmă de curățenie Oradea Pro Clean Team - Firmă de curățenie Oradea

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Companii de curatenie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului