Ești aici Acasă Clinici medicale Ambulanta privata sovata
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.8Indice de popularitate
107 evaluări - googleMaps
Ambulanta privata sovata
0740 407 236
Strada Attila József
545503 Sovata
Duminică
Deschis 24 de ore
Luni
Deschis 24 de ore
Marţi
Deschis 24 de ore
Miercuri
Deschis 24 de ore
Joi
Deschis 24 de ore
Vineri
Deschis 24 de ore
Sâmbătă
Deschis 24 de ore
Jampi&Adrienn Medical Trans iti ofera serviciul de ambulanta privata si va stam la dispozitie cu transport medical asistat atat in tara cat si in strainatate. Disponibil 24 ore – 7 zile/saptamana. Oferim asistenta medicala la competitii si manifestari sportive, concerte, targuri si expozitii, baze sportive si de agrement. Asigurăm transportul în cele mai bune condiții de siguranță și confort a pacienților către orice spital de stat sau privat din România la tarife competitive. Fiecare zi ne ofera oportunitatea sa ajutam si sa fim alaturi de cei in nevoie. Aceasta este misiunea noatra si promisiunea pe care reinnoim zilnic.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.23.2024

AMBULANȚA PRIVATĂ SOVATA

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Janos: - Mulțumim pentru felicitări! Totul a început în 2006, când activam în domeniul tractărilor auto. O întâlnire cu un prieten m-a convins să explorez și domeniul serviciilor medicale private de ambulanță. A fost o decizie care a schimbat cursul afacerii noastre, orientându-ne spre a oferi servicii de sănătate de înaltă calitate.

Irina: - Ce credeți că v-a ajutat să vă construiți o reputație solidă într-un domeniu atât de competitiv?

Dl. Janos: - Cred că onestitatea și dedicarea sunt cruciale. Ne străduim să oferim servicii la un preț corect și să respectăm cuvântul dat clienților noștri. Acest angajament față de transparență și calitate ne-a adus recunoașterea și aprecierea pacienților.

Irina: - Cum vă mențineți motivați și concentrați pe menținerea unui nivel înalt de calitate?

Dl. Janos: - E o provocare continuă, dar credem că a fi aproape de oameni și a înțelege nevoile lor specifice ne ajută enorm. Calitatea nu e doar despre echipamente și competențe medicale, ci și despre cum interacționăm cu pacienții și le respectăm demnitatea.

Irina: - Aveți un mesaj pentru cei care v-au susținut și au contribuit la succesul dumneavoastră?

Dl. Janos: - Suntem profund recunoscători pacienților noștri pentru încrederea acordată. Fiecare zi ne oferă oportunitatea să ajutăm și să fim alături de cei în nevoie. Aceasta este misiunea noastră și promisiunea pe care o reînnoim zilnic.

Irina: - Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru serviciile excepționale pe care le oferiți comunității. Vă urăm succes continuu!

Ambulanta privata sovata Ambulanta privata sovata Ambulanta privata sovata Ambulanta privata sovata

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Clinici medicale . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului