Ești aici Acasă Clinici medicale Medima târgu jiu - rmn - ct
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
6Indice de popularitate
129 evaluări - googleMaps
Medima Târgu Jiu - RMN - CT
0373 301 133
Aleea Digului 1
210188 Târgu Jiu
Luni
08–20
Marţi
08–20
Miercuri
08–20
Joi
08–20
Vineri
08–20

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.28.2024

Medima Târgu Jiu

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna Bain: - Am început activitatea în Targu Jiu la începutul lunii iunie 2023, deci la jumătatea anului.

Irina: - Anul acesta, Medima Târgu Jiu a fost recunoscută în topul celor mai bune clinici la nivel național. Ce semnificație are pentru dumneavoastră această nominalizare?

Dna. Bain: - Este o onoare și o recunoaștere a profesionalismului, empatiei și pasiunii cu care ne desfășurăm activitatea. Toți cei din echipa Medima contribuie la acest succes, oferind servicii medicale de înaltă calitate pacienților noștri.

Irina: - Ce credeți că vă diferențiază și vă face să fiți apreciați atât de mult de pacienți?

Dna. Bain: - Cred că profesionalismul personalului, empatia, răbdarea și informațiile precise pe care le furnizăm sunt elementele cheie. Ne străduim să oferim o experiență diferită pacienților noștri, într-un mediu în care se simt apreciați și înțeleși.

Irina: - Cum reușiți să mențineți un standard înalt de calitate și să vă adaptați la nevoile în schimbare ale pacienților?

Dna. Bain: - Motivația vine din interacțiunea cu oamenii și din dorința de a oferi cele mai bune servicii posibile. Provocările zilnice ne stimulează să căutăm mereu soluții inovative și să ne îmbunătățim constant.

Irina: - Ce mesaj ați dori să transmiteți pacienților și celor care ar putea avea nevoie de serviciile dumneavoastră în viitor?

Dna. Bain: - Clinicile private pot face diferența în sistemul de sănătate, oferind servicii de calitate superioară. Vă încurajăm să ne vizitați și să beneficiați de profesionalismul și empatia echipei noastre, indiferent de provocările cu care vă confruntați.

Irina: - Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru dedicarea dumneavoastră în oferirea unor servicii medicale de excepție. Felicitări pentru realizările dumneavoastră și succes în continuare!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Clinici medicale . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului