Ești aici Acasă Agenții de marketing Digital craft agency
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.7Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
6.2Indice de popularitate
23 evaluări - googleMaps
Digital Craft Agency
0723 367 348
Bulevardul Ion C. Brătianu nr. 5
030172 București
Luni
08–19
Marţi
08–19
Miercuri
08–19
Joi
08–19
Vineri
08–19
Sâmbătă
09–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.27.2024

                                                                            Digital Craft Agency

 

Irina Pintilie: Bună ziua, Cătălin. Felicitări pentru câștigarea premiului în cadrul TOP100 OF ROMANIA. Ne poți împărtăși cum a început aventura ta în acest domeniu?

Cătălin Jilavu: Mulțumesc mult. Activitatea noastră a început acum aproximativ 25 de ani. La început, nu exista o nișă de piață clar definită pentru serviciile noastre, dar în timp, datorită dezvoltării continue și adaptării, am reușit să ne găsim locul.

 

Irina Pintilie:: Ce crezi că a contribuit la succesul și reputația voastră înaltă printre clienți?

Cătălin Jilavu:: Mai presus de toate, seriozitatea noastră și angajamentul de a oferi servicii de înaltă calitate. Prioritatea noastră este întotdeauna să satisfacem așteptările clienților și să menținem relații pe termen lung. Compania noastră a reușit să rețină clienți care au fost nemulțumiți de alte agenții, ceea ce dovedește unicitatea noastră.

 

Irina Pintilie:: Care sunt cheile pentru a menține serviciile de înaltă calitate pentru clienții tăi?

Cătălin Jilavu:: Cheia este înțelegerea și adaptarea la diversele nevoi ale clienților noștri, indiferent de mărimea bugetului lor. La începutul fiecărei colaborări, stabilim obiective clare pe care le monitorizăm și ajustăm regulat pentru a asigura satisfacția și rezultatele.

 

Irina Pintilie:: Ce te motivează să continui să te dezvolți și să menții un nivel înalt de implicare în activitatea ta?

Cătălin Jilavu:: Pasiunea mea pentru industrie și satisfacția pe care o obțin văzând cum munca noastră se traduce în beneficii reale pentru clienții noștri. Văzând cum ajutăm companiile să crească și să reușească este o motivație enormă pentru mine.

 

Irina Pintilie:: Care sunt planurile tale pentru viitor? Există anumite obiective către care aspiri?

Cătălin Jilavu:: Principalul nostru obiectiv este să continuăm să ne dezvoltăm și să extindem echipa noastră. Dorim să continuăm să oferim servicii de înaltă calitate și să ajutăm un număr și mai mare de companii să-și atingă obiectivele.

 

Irina Pintilie:: Ultima întrebare, ai vreun mesaj pentru cititorii noștri și potențialii tăi clienți?

Cătălin Jilavu:: Aș dori să subliniez cât de importantă este prezența online pentru orice afacere. Pandemia a arătat că companiile fără o prezență online puternică sunt mult mai vulnerabile. De aceea, încurajez pe toată lumea să investească în dezvoltarea online, deoarece acesta este cheia succesului în lumea digitală de astăzi.

 

Irina Pintilie:: Mulțumim, Cătălin, pentru timpul acordat și pentru împărtășirea experiențelor tale. Felicitări încă o dată pentru premiul TOP100 OF ROMANIA și îți dorim succes continuu în toate proiectele tale viitoare.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Agenții de marketing . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului