Ești aici Acasă Pensiuni Floarea soarelui
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
9.1Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
8.7Indice de popularitate
993 evaluări - googleMaps
Floarea Soarelui
0268 310 724
Str. Carpaților 60
500269 Brașov

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.03.2024

Pensiunea Floarea Soarelui

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Cristolovean: - Este vorba de o afacere de familie. Sora mea a făcut cursuri de specialitate în acest domeniu, iar eu sunt absolvent de Marketing și ne ocupăm de Pensiunea Floarea Soarelui care a fost construită în anul 2005. Cam atunci a început totul. În 2006 am reușit să dăm drumul la restaurant, iar în 2007 la partea de cazare.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Cristolovean: - Noi ne-am gândit întotdeauna să organizăm tot ce facem aici și partea de restaurant și de cazare așa cum ne-am simți și noi bine, așa cum ne-am dori și noi să fim tratați în altă parte. Sunt convins că nu am putut să-i atingem pe toți dar măcar lucrurile generale am avut grijă să fie așezate așa cum trebuie, iar ambientul să fie cel potrivit. De curățenie și de gustul mâncării ne-am ocupat în principal să fie tot timpul așa cum trebuie și am încercat în măsură în care am putut să și particularizăm. Pentru fiecare client am încercat să ținem cont de dorințele lui: că vrea o anumită cameră, că vrea o mâncare mai specială, că-i placeși așa am văzut că apropiindu-ne și țînând foarte aproape clienții am reușit să-i fidelizăm. Și practic așa s-a și întâmplat. Avem clienți care vin de ani de zile la noi și nu ne-au mai schimbat, deși în HoReCa eu nu m-am gândit că se va întâmpla acest lucru că am zis că întotdeauna vor vrea să vadă pentru că apare și altceva și vor încerca să vadă și alte lucruri , dar se pare că nu s-a aplicat și m-a bucurat foarte mult și a fost un plus pentru noi.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Cristolovean: - Ne luptăm foarte mult pentru asta și am încercat chiar mai mult văzând că revin aceiași clienți să-i surprindem de fiecare dată cu ceva schimbări periodice. Știu că pe practica hotelieră undeva la 5 ani trebuie intervenit la ambient la partea cu intervenții destul de majore presupunând investiții în spate. La noi pandemia ne-a dat un pic peste cap, dar am reușit în sfârșit să schimbăm din nou tot ambientul. Am schimbat și parterul. Acum modernizăm și camerele și ținem cont de părerile clienților care sunt foarte importante pentru noi.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Cristolovean: - Ne place ceea ce facem și avem o echipă foarte făină de oameni în spate care trag alături de noi și care vin și ei cu idei și ne țin pe drumul bun și asta ne motivează chiar dacă nu putem să-i mulțumim pe toți clienții. De asemenea ne motivează și faptul că turiștii care vin ne mulțumesc și ne apreciază pentru ceea ce facem. Acest lucru ne ajută să mergem mai departe.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Cristolovean: - Am vrut să extindem businessul înainte de pandemie. Ne-am gândit la un proiect pe care să-l creștem și să putem oferi mai mult, să facem mai multe camere. Am făcut proiecte în sensul acesta, numai că a venit pandemia și ne-a dat înapoi. Recunosc că am vrut să accesăm și niște fonduri europene, dar din păcate nu s-au concretizat. Așadar avem multe planuri pe viitor cum ar fi: să oferim mai multe spații de cazare, să intrăm în zona de verde, să schimbăm și panourile fotovoltaice, să băgăm pompe de căldură. Sperăm să facem ceea ce ne-am propus.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Cristolovean: - Mă bucură foarte mult! Le mulțumim pentru faptul că ne-au trecut pragul și că am reușit să le trezim interesul ca să ne viziteze și dacă găsesc cuvinte frumoase la adresa noastră nu pot decât să fiu fericit!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Pensiuni . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului