Ești aici Acasă Dermatologie Clinica bendis
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.6Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
6.4Indice de popularitate
64 evaluări - googleMaps
Clinica Bendis
724480526
Strada Kós Károly 4a
400496 Cluj-Napoca
Luni
08:30–17
Marţi
08:30–17
Miercuri
08:30–17
Joi
08:30–17
Vineri
08:30–17
Sâmbătă
08:30–15

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.31.2024

Clinica Bendis

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. El Akari: - Am ales un segment care deși este foarte exploatat pe piață și în România dar și în general pe partea turcă pentru că practic transplantul de păr își are bazele și acolo, dar și în Grecia și am constatat cu stupoare când am activat adică când doctorul nostru, doctorul principal care se ocupă de clinică a activat în alte clinici cât de puțin se ia în considerare calitatea efectivă a procedurii și mă refer de la instrumentar până la Clinica propriu zisă care la urma urmei trebuie să primească un pacient. Deci practic de la asta am pornit să aducem acel plus de valoare la tot ceea ce există pe piață și cred că am reușit asta atât prin punctul de lucru pe care îl avem acum, prin tot ceea ce punem ca și performanță, ca și echipă medicală, dar și ce vom face și în București pentru că vom deschide și în București foarte curând.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. El Akari: - Nu cred că este un secret. Cred că este vorba doar de pasiune combinată cu tot ceea ce înseamnă inovație pentru că asta facem, aducem un plus de valoare a tot ceea ce se întâmplă pe segmentul nostru cel puțin, pe segmentul dermato estetic. Cred că asta e la baza a tot ceea ce înseamnă un succes și practic un produs sau un serviciu bine definit.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. El Akari: - Reușim să menținem calitatea. Suntem în contact cu tot ceea ce înseamnă inovație în domeniul nostru. Participăm la congrese și la tot ceea ce înseamnă partea de produs în sine pe care putem să l aducem și să aducă un plus de valoare serviciului nostru. La fel și ultra specializările, la fel și personalul ultra pregătit și tot timpul se investește practic în formare și reformare. Deci practic investim destul de mult în  toată partea asta.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. El Akari: - Ne face plăcere. Cred că acesta este singurul lucru, adică nu poți să faci ceva ce nu-ți face plăcere. Deci asta este, ne face plăcere meseria noastră. Suntem iubitori de tot ceea ce înseamnă bine și sănătate și oameni fericiți și de aceea ne și intitulăm "Clinica de Fericire" pentru că nu avem un pacient care să iasă de la noi din clinică și să nu fie fericit sau să se întoarcă fericit oricând la noi chiar dacă e doar pentru o cafea.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. El Akari: - Să știți că nu ne gândim foarte departe. Suntem ferm convinși că lucrurile se bat pe loc și încercăm să ne facem treaba cât mai bine, să ne punem în contact tot ceea ce înseamnă nou, inovație și tot ceea ce înseamnă un plus de valoare la tot ceea ce facem ca să ne menținem cum am spus din start acel standard al calității, deci practic ca și next level în afară de faptul că ne vom extinde la nivel de țară cu diferite centre de tratament momentan aici este limita la care ne-am impus să ajungem ca să și menținem practic acea calitate pentru că dacă fugim după 7 iepuri deodată nu prindem niciunul evident.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2023 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. El Akari:  - Desigur că mă bucură! Este o onoare pentru noi și înseamnă că ne facem treaba bine și lumea este mulțumită. Nu putem decât să le mulțumim din suflet pentru faptul că au avut încredere în noi, că ne-au pășit pragul și că se întorc de fiecare dată cu drag la noi și dorim să îi asigurăm că în continuare ne vom menține la aceleași standarde și vom fi tot timpul cu un pas înaintea tuturor astfel încât să fim pe fază și să îi ajutăm cu absolut orice.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Dermatologie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului