Ești aici Acasă Restaurante Restaurant tassei - sushi
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.5Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.1Indice de popularitate
81 evaluări - googleMaps
Restaurant Tassei - Sushi
0768 117 827
Strada Matei Corvin 6
300086 Timișoara
Duminică
12–22
Marţi
14–22
Miercuri
14–22
Joi
14–22
Vineri
12–22
Sâmbătă
12–22

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.22.2024

Restaurant Tassei - Sushi

Irina: TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Toth: Povestea noastră începe cu o pasiune profundă pentru bucătăria japoneză și experiența dobândită atât în România cât și internațional. După ani de perfecționare în Anglia și Belgia, am decis să aducem acasă tot ce am învățat, oferind o experiență culinară autentică și de calitate.

Irina: TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Toth: Cred că sinceritatea și calitatea sunt cheia. Ne focusăm pe prospețime și autenticitate, chiar dacă asta înseamnă să avem zile când rămânem fără anumite ingrediente. Comunicăm deschis cu clienții și adaptăm experiența culinară pentru a le oferi mereu ceva memorabil.

Irina: Cum mențineți calitatea și care sunt planurile de viitor?

Dl. Toth: Calitatea vine natural când lucrezi cu pasiune. Avem planuri de dezvoltare datorită unei sponsorizări generoase, ceea ce ne va permite să ne extindem și să îmbunătățim experiența clienților.

Irina: Ce mesaj aveți pentru clienții dumneavoastră?

Dl. Toth: Suntem profund recunoscători pentru susținerea și recomandările clienților noștri. Fără ei, succesul nostru nu ar fi fost posibil. Promitem să continuăm să oferim experiențe culinare autentice și de neuitat.

Irina: Vă mulțumim pentru timpul acordat și felicitări pentru succesul dumneavoastră. Vă urăm succes continuu!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Restaurante . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului