Ești aici Acasă Servicii de calculatoare Sc fan pc servicii srl
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
6Indice de popularitate
58 evaluări - googleMaps
SC FAN PC SERVICII SRL
0765 683 020
Bulevardul Alexandru Obregia NR. 10-14
041735 București
Numele meu este Iulian Dunca si sunt managerul firmei SC FAN PC SERVICII SRL. Povestea noastra incepe in anul 1999. Atunci, calculatorul personal a cedat. Curios din fire, am dat capacul jos si mi-am bagat nasul. Asa am descoperit ca-mi place. A urmat un curs de depanare si 8 ani de muuuulta munca individuala. Cand m-am simtit pregatit, am urmat pasii firesti. Asa a luat nastere in 2007 SC FAN PC SRL, parintele actualei firme. In toti acesti ani, nu am simtit nevoia unui site. Am activat prin recomandari si ne-am hranit cu multe satisfactii. Dupa atatia ani, am considerat ca e nevoie si de o carte de vizita in care sa se oglindeasca lupta noastra de zi cu zi. Asa ca am inceput sa trag cu ochiul la site uri concurente. Si m-am speriat pe bune de ceea ce am vazut. Rata de succes de 96 % la reparatii laptop. Reparatii de placi de baza de laptop in aceeasi zi. Si multe alte bazaconii. Ceea ce va pot garanta, este ca noi suntem sinceri. Ca ne dam silinta sa rezolvam toate problemele voastre. Ca vom comunica eficient. Poate ca nu suntem cei mai iefti, dar cu siguranta nu vom fi cei mai scumpi. Nu vom repara ceva ce nu se mai justifica in pret, doar de dragul de a incasa. Intotdeauna decizia va fi a voastra, in baza comunicarii. Asadar, daca aveti o nelamurire, o neclaritate, necesitatea unei informatii, ne puteti contacta fara ezitare cu ajutorul formularului. Ne vom stradui sa va raspundem cat de repede ne va permite timpul.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 06.13.2023

SC FAN PC SERVICII SRL

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Duncă: - În anul 1999 mi-am luat primul calculator, mi s-a stricat, l-am dus unui coleg de serviciu să mi-l repare, mi-a luat o groază de bani și de atunci am luat decizia de a face cursuri în acest domeniu și apoi am început să dau anunțuri și încet-încet am început să capăt experiență urmând ca mai apoi să deschid firma FAN PC pe care am închis-o înainte să o deschid, acest lucru întâmplându-se pentru că am depășit limita aceea și a trebuit să fiu plătitor de TVA, iar pe mine nu mă avantaja deloc acest lucru și așa am deschis firma SC FAN PC SERVICII SRL.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Duncă: - Consider că secretul constă în primul rând în sinceritatea și corectitudinea față de clienți. Dacă ești corect, aplici prețuri corecte, ești sincer cu clientul, atunci ești recomandat mai departe.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Duncă: - Pentru noi contează foarte mult ca cei cu care colaborăm să fie mulțumiți de serviciile noastre. Contează mai mult decât banii pe care îi încasăm. Probabil că și acest lucru a dus la recomandări mai departe. Consider că această este cea mai bună publicitate: mulțumirea clientului și recomandarea. De asemenea o recenzie, un cuvânt bun al unui client pentru noi reprezintă foarte mult; e ca aplauzele pentru actori. Pe noi ne satisface mulțumirea clientului mai mult decât orice.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Duncă: - Îmi doresc ca pe viitor să se decongestioneze piața pentru că în momentul de față este extrem de congestionată datorită multor factori și sper că la un moment dat să se decongestioneze, să se miște altfel lucrurile pentru că în momentul acesta foarte mulți bani din piață sunt blocați, lumea se uită la fiecare bănuț pe care îl are în buzunar și se gândește de 2 ori înainte de a cumpăra un produs sau un serviciu. Sper că la un moment dat să nu mai existe teama aceasta în piață, să-și revină totul la normal.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Duncă: - Absolut, cum să nu. Acest lucru reprezintă practic dovada muncii noastre. Cine nu ar fi mulțumit? Le transmit clienților că îi iubesc.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

SC FAN PC SERVICII SRL SC FAN PC SERVICII SRL SC FAN PC SERVICII SRL SC FAN PC SERVICII SRL SC FAN PC SERVICII SRL SC FAN PC SERVICII SRL SC FAN PC SERVICII SRL SC FAN PC SERVICII SRL SC FAN PC SERVICII SRL SC FAN PC SERVICII SRL SC FAN PC SERVICII SRL SC FAN PC SERVICII SRL

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Servicii de calculatoare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului