Ești aici Acasă Servicii Nuntă Floraria stanis - flori de lux
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
9.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
- facebook
9Indice de popularitate
367 evaluări - googleMaps
0 evaluări - facebook
Floraria Stanis - Flori de Lux
0755 999 999
Calea Aurel Vlaicu 60-68
Arad
Duminică
11–20
Luni
07–20
Marţi
09–20
Miercuri
09–20
Joi
09–20
Vineri
09–20
Sâmbătă
09–20

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.06.2023

Florăria Stăniș - Flori de Lux

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Jorza: - Este o pasiune pe care o avem demult pentru flori și pe care o facem din suflet și cu drag pentru clienții noștri. Mama mea lucrează în domeniu de 20 de ani, iar florăria este deschisă de 3 ani deoarece am vrut să ducem totul mai departe.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Jorza: - Consider că secretul constă în calitatea pe care o oferim clienților și bineînțeles în seriozitatea de care dăm dovadă.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Jorza: - Ne dăm tot interesul pentru toți clienții indiferent de valoarea comandată să zic așa. Nu contează că e un buchet mai ieftin sau mai scump. Calitatea, dar și implicarea e aceeași.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Jorza: - Pentru că iubim ce facem. Nu e doar un business care ne aduce un venit, clar, dacă iubești ceea faci și când iubești ce faci, o faci cu tot sufletul și cu tot dragul, iar reacția clienților te face să fii mult mai implicat să zic așa când îi vezi că sunt fericiți și mulțumiți de ceea ce au primit.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Jorza: - Momentan este un business în familie. Noi am dus afacerea deja la un nivel mai mare să zic așa prin tot ce facem noi, dar încă nu am stabilit un următor nivel.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Jorza:  - Da, sigur că mă bucură! Le mulțumim din suflet pentru că ne aleg pe noi de fiecare dată. O să ne dăm în continuare interesul să fie mulțumiți și fericiți. Îi pupăm și îi așteptăm cu drag în continuare.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Servicii Nuntă . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului