Ești aici Acasă Școli Total art.movement.people
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
9.1Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
8.8Indice de popularitate
153 evaluări - googleMaps
TOTAL Art.Movement.People
0773 748 749
Strada Călugăreni 22
900178 Constanța
Duminică
10–16
Luni
09–10
17–21
Marţi
07–08
17–21
Miercuri
09–10
17–21
Joi
07–08
17–18
Sâmbătă
10–16

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.07.2024

TOTAL Art.Movement.People

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Tiron: - Noi suntem o companie cu tradiție. Activitatea în sine a început în urmă cu foarte mulți ani și mai exact în 2005 când am început să structurez ca un fel de business și să avem un centru în toată regulă. La ora actuală suntem în topuri în orașul nostru și oferim servicii de calitate. De asemenea suntem și ONG, iar oamenii care sunt alături de noi sunt invitați în tot felul de proiecte și evenimente caritabile, adică nu este vorba doar de business, chiar de unde vine și motto-ul: "Mai mult decât artă și mișcare, oameni".

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Tiron: - Consider că secretul constă în calitatea a tot ceea ce am oferit. În ziua de astăzidin punctul meu de vedere ar trebui să fie atentă toată lumea ori în ziua de astăzi toată lumea se orientează către marketing și uită de produsul în sine, de ceea ce oferă calitativ. Promovarea noastră să știți că și la ora actuală este făcută 50% de oamenii, clienți, cursanții care vin la noi la sală. Oameni pe care îi cunosc vin la cursuri și povestesc mai departe cât de frumos este și ce se întâmplă la noi și asta este reclama cea mai bună, dar și cea mai adevărată ca să zic așa. În principiu avem niște valori care au ieșit din noi de-a lungul timpului. Ne axăm pe autenticitate. Ne inspirăm din diverse domenii și ne place, dar întodeauna am căutat să nu dăm copy paste și să venim cu marca noastră proprie, cu conceptul nostru propriu. Am creat programe personalizate, am creat cursuri, am fost deschizători de drumuri. Am creat instructori care ulterior și-au deschis și școlile lor de dans, adică am avut așa o traiectorie și o călătorie foarte bogată din toate punctele de vedere și am căutat să aducem în permanență calitate. Cumva ne-am pus amprenta în absolut orice și ne-am dorit ca locul în care noi muncim să fie căsuța noastră, să fie ceva pentru suflet să fie și un business, dar în același timp știți cum e să tratezi lucrurile și cu inima și cu sufletul și cu mintea.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Tiron: - Este greu pentru că oamenii în ziua de astăzi sunt din ce în ce mai puțini de calitate. Nu mai sunt ca generațiile anterioare. Nu mai sunt oamenii aceia care chiar trăgeau cu adevărat și luptau pentru niște rezultate.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Tiron: - Mă simt motivată și concentrată datorită faptului că tot ceea ce fac, fac din pasiune.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Tiron: - Am niște proiecte frumoase care urmează să înflorească și să-mi dea Dumnezeu sănătate să reușesc să le pun în picioare. Din punctul meu de vedere Constanța este un oraș foarte dificil pentru cultură, arte și pentru educație în general, de aceea simt puțin că mă lupt cu morile de vânt.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2023 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Tiron:  - Da, ne bucură! Din moment ce facem aceste lucruri pentru ei asta este satisfacția cea mai mare. Faceți mișcare, dragilor și faceți dacă aveți o pasiune pentru artă, pentru frumos pentru că trăim într-o lume care este orientată mai mult spre lucruri materiale. Faceți-vă totuși timp și pentru frumosul din sufletul vostru. Petreceți timp cu oamenii de lângă voi și investiți în educația voastră și în evoluția personală din toate punctele de vedere.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Școli . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului