Ești aici Acasă Hoteluri Imperial one luxury
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.5Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5Indice de popularitate
35 evaluări - googleMaps
Imperial One Luxury
0773 990 990
Piața Republicii 9
505200 Făgăraș

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.03.2023

Imperial One Luxury

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Rusu: - Am cumpărat această clădire în centrul orașului în 2012. Datorită activității mele nu am avut timp să pun această clădire în valoare cu toate că am avut o grămadă de oferte. Clădirea este în centrul orașului, în centrul istoric și nu am vrut să o dau sub închiriere și am zis că visul meu este să fac un hotel și un pub la parter unde se poate bea cea mai bună cafea din lume în primul rând pentru că îmi place foarte mult cafeaua și la noi se servește numai cafea de origini și după aceea mâncarea și atunci am hotărât să facem chestia aceasta cu hotel și cu pub și așa s-a făcut. Pub-ul este în față la parterul clădirii unde se poate servi orice de la bucătăria mediteraneană până la cea asiatică, românească ș.a.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Rusu: - Consider că secretul constă în designul hotelului și în felul în care este amenajat și dotat acesta, adică am încercat să pun totul la dispoziția turiștilor și anume de la ace de cusut la pastă de dinți și chit de pantofi, ș.a, adică tot ce are omul nevoie când ajunge în hotelul nostru. De asemenea merg pe principiul că: Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Rusu: - Cafeaua pe care o servesc clienții este gratuită din partea casei și se servește în pahar de smarald care vine cu cubul de zahăr împachetat adică vreau să vă spun că dau undeva la 400 de lei pe un kg de zahăr cubic tăiat special din trestie că vreau să fie brun și împachetat pentru ca omul când pune mâna să fie curat.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Rusu: - Mă simt motivat și concentrat prin plăcerea de a dărui, adică vreau ca fiecare om care ne calcă pragul să fie mulțumit, adică să găsească în camere ce mi-aș dori eu să găsesc.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Rusu: - Nu m-am gândit la ce aș putea face pe viitor. Eu vreau ca omul să fie mulțumit cât mai mult și să pot să-i ofer tot ce are nevoie. De multe ori am întrebat turiștii dacă le lipsește ceva anume.  Da, într-adevăr acum ceva timp o doamnă doctor din București a venit și a stat 4 zile după care a mai prelungit încă 4 zile după care a zis că totul a fost la superlativ dar că îi lipsește ceva și anume chitul de pantofi. Și așa am căutat chitul de pantofi, l-am găsit la cineva, l-am cumpărat și l-am pus în fiecare cameră. Deci la acest lucru chiar nu m-am gândit. Așadar: "Clientul nostru, stăpânul nostru". Trebuie să fii în atenția clientului tot timpul dacă îi lipsește ceva sau dacă nu îi convine ceva. De asemenea la început când am deschis hotelul aveam la baie: prosop de baie, prosop de duș, dar nu aveam prosop de mâini și astfel am ținut cont de doleanțele oamenilor și am cumpărat numaidecât prosoape de mâini pentru fiecare cameră.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Rusu: - Vreau să le transmit tuturor oaspeților că îi așteptăm cu mare drag la Imperial pentru a își crea amintiri de neuitat!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Hoteluri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului