Ești aici Acasă Fizioterapie și Kinetoterapie Reumadiagnostic - reumatologie galați
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.8Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
6.5Indice de popularitate
74 evaluări - googleMaps
ReumaDiagnostic - Reumatologie Galați
0751 514 146
Strada Galatii Noi 5
800422 parter
Luni
08:00-20:00
Marţi
08:00-20:00
Miercuri
08:00-20:00
Joi
08:00-20:00
Vineri
08:00-20:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.28.2023

ReumaDiagnostic - Reumatologie Galați

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Sârbu: - Activez în acest domeniu din anul 2000. Împreună cu soțul meu suntem fondatorii acestei firme. El este medic radiolog, iar eu sunt medic reumatolog. Face și el investigații imagistice tot din sfera aparatului locomotor, ecografii, dar în plus face RMN-uri și alte investigații legate în principal pe partea aceasta musculo-scheletală locomotorie . Noi am fost plecați 8 ani din țară și am văzut că în afară sunt multe clinici axate pe o anumită reumatologie, o anumită temă și mi s-a părut că e mult mai ușor să rezolvăm toate problemele dacă ne concentrăm pe zona respectivă, mai mult decât dacă aducem specialități mai ample care nu au nicio legătură cu partea aceasta de locomotor și de aici a pornit ideea de specialist medical dedicat patologiei aparatului locomotor. Am deschis acum un an jumătate și am pornit de la faptul că aveam foarte mulți pacienți și practic ei așa au început să vină căutându-mă pe mine, dar ne-am extins și prin partea de recuperare medicală pe care am adus-o și mai mulți medici care ni s-au alăturat: ortopezi, medicină de recuperare, kinetoterapeuți, dar mai avem de lucru ca să perfecționăm imaginea clinicii.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Sârbu: - Consider că formarea a contribuit în primul rând la succesul nostru, adică faptul că pot să ofer pacientului o consultație de calitate, dar și faptul că suntem mai empatici decât media.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Sârbu: - Da, este vorba de un efort permanent că nu este ușor să ne menținem, dar acest lucru ne-am propus să facem și asta vom face.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Sârbu: - Pentru că satisfacția de a vedea un pacient care s-a recuperat sau căruia îi merge super bine este enorm și plus faptul că vedem cum crește clinica, cum se dezvoltă, mai angajăm oameni că avem nevoie din ce în ce mai mult iarăși este o satisfacție mare. Orice se face cu efort dar mă așteptăm să fie foarte greu. Nu pot să spun că m-a luat prin surprindere,eram pregătită, dar satisfacția este foarte mare și spre deosebire de momentul în care lucram în alte clinici acum dacă nu îmi place ceva sau nu îmi convine, pot să schimb ușor, adică dacă îmi lipsește un anumit aparat, pot să-l cumpăr. Mă simțeam cumva frustrată că nu aveam diferite echipamente în alte clinici.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Sârbu: - Ca și perspectivă de viitor îmi doresc foarte mult să dezvolt mai mult partea de recuperare medicală și de asemenea partea de consultații. Încerc să aduc mai mulți medici ca să facem față numărului mare de solicitări pe care îl avem. Este destul de greu pentru că în Galați nu sunt foarte mulți medici. Este foarte greu de găsit mâna de lucru, dar încercăm să aducem, să cunoaștem, să le vorbim și să continuăm să oferim cât de mult se poate pe partea aceasta. Lucrăm și cu Casa de Asigurări. Avem și foarte multe lucruri de care pot beneficia și pacienții prin asigurarea lor de bază.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Sârbu:  - Da, sigur, e un lucru foarte bun! O să le transmitem că vom face tot ce putem ca să le menținem starea de sănătate, să tratăm, să prevenim și împreună să trecem peste toate situațiile neplăcute alături de ei.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Fizioterapie și Kinetoterapie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului