Ești aici Acasă Bucătărie orientală Taste of asia
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.6Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
6.3Indice de popularitate
399 evaluări - googleMaps
Taste of Asia
0728 627 794
Strada Bucuresti 74
400394 Cluj-Napoca
Luni
09–21
Marţi
09–21
Miercuri
09–21
Joi
09–21
Vineri
09–21
Sâmbătă
10–16
Taste of Asia este un brand bazat pe cele mai înalte standarde de calitate, fiind caracterizat de o pasiune autentică pentru bucătăria asiatică și excelență culinară. În fiecare zi încercăm să găsim o cale prin care să facem lucrurile mai bune. Spice up your taste! Dorința noastră este să fim recunoscuți și apreciați pentru sprijinul oferit clienților și consumatorilor noștri de a se bucură de mâncare și ingrediente de calitate în fiecare zi. Spice up your life!

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.01.2024

Taste of Asia

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Varga: - Am avut ocazia să călătoresc în anul 2008 în Coreea de Sud pentru prima dată acolo și am stat cam o săptămâna în 2 orașe: Seul și Suong și am fost impresionat de primire, de oamenii de acolo, de mâncare și de tot. Am revenit acasă și nu am găsit niciun fel de mâncare. Acest lucru se întâmplă în 2008, deci nu era nicio companie care să comercializeze produse coreene, iar în 2010 am început primele importuri și primul magazin online coreeanfood.ro și până în 2016 totul a fost un hobby de al meu. În 2016 am luat decizia de a abandona jobul pe care îl aveam atunci și m-am ocupat doar de ingredientele asiatice. Între timp am început să aducem și produse japoneze, thailandeze și chinezești. În 2018 am rebranduit magazinul din Cluj, iar în 2020 în plină criză am decis extinderea rețelei și am mai deschis 2 magazine la Timișoara și Iași și intenționăm să ne dezvoltăm mai departe.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Varga: - Am lucrat extrem de mult toți anii mei cu piețe externe: Italia, Germania, ulterior chiar și în Asia. Am stat în Coreea de Sud în 2014-2015. Am lucrat la o companie coreeană, pe urmă în China iar modelul de a face business constă în faptul că am luat ce am găsit mai bun în toate aceste piețe și am încercat să le implementez în compania mea.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Varga: - Nu am de gând să cobor calitatea. Aici problema pe care o am e personalul dar aici încercăm să îi ajutăm pe toți colegii: mai noi sau mai vechi să-și ridice  standardele de calitate. Eu zic că au reușit destul de bine. Poate ne avantajează și faptul că găsim muncitori filipinezi de exemplu avem multe colege din Filipine care sunt integrate aici. Oamenii care lucrează în cadrul firmei cunosc produsele și ajută foarte mult în recomandarea produselor către clienți. Eu zic că personalul este esențial și bineînțeles pregătirea lor.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Varga: - În urmă cu 3 ani mi-am dat seama că pe măsură ce crește compania e absolut necesar din punct de vedere managerial să învăț lucruri noi. Am făcut niște cursuri, iar acum provocările le facem în echipă, le discutăm foarte mult în cadrul echipei, soluțiile le găsim împreună și cred că asta mă motivează cel mai mult.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Varga: - Observăm că piața din România și consumatorul se îndreaptă foarte mult către malluri. În momentul de față suntem în discuții și vrem să venim cu un concept destinat mallurilor. Suntem doar prezență stradală și fără prezență în mall, dar majoritatea clienților în România pleacă și își fac cumpărăturile în societățile comerciale. Credem că va trebui să ne îndreptăm în direcția aceea.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2023 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Varga: - Da, mă bucură! În primul rând tot ceea ce am făcut, am făcut pe placul meu și eu mă văd ca un client adică eu când intru în magazin, încerc să văd totul așa cum vede ochiul clientului: rafturile, luminile, culorile, produsele. Am avut de exemplu produse pe care am refuzat să le comercializăm din cauza ingredientelor. Am zis că așa ceva nu vrem să vindem, cu toate că sunt produse pe care alți concurenți le vând foarte bine. Încercăm să aducem doar produse de calitate. Eu sunt mulțumit de nominalizare, le mulțumesc tuturor clienților și îi asigur că încercăm să facem treaba la fel de bună ca și până acum, iar potențialilor clienți le transmit să încerce bucătăria asiatică deoarece e fantastică.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bucătărie orientală . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului