Ești aici Acasă Bucătărie italiană Yucca restaurant
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.3Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
5.1Indice de popularitate
39 evaluări - googleMaps
Yucca Restaurant
0751 152 152
Strada Zăgazului 13-19
077190 București
Duminică
12–22
Luni
09–22
Marţi
09–22
Miercuri
09–22
Joi
09–22
Vineri
09–00
Sâmbătă
09–00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 09.01.2023

Yucca Restaurant

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Jitărașu: - În această industrie ca și antreprenor activez de foarte mult timp doar că nu efectiv cu restaurantul meu. Lucrez de la vârsta de 20 de ani în industria HoReCa. Anul acesta am hotărât și am și deschis acest restaurant. Deci în industrie lucrez de foarte mulți ani.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Jitărașu: - Nu este un secret foarte mare să spun așa. Când m-am hotărât să deschid acest restaurant am ales să pun în meniu exact ceea ce mi-ar plăcea mie să mănânc când ies în oraș dar să le cumulez într-un singur local. Cam tot ce am mâncat în ultimul an din diferite localuri din București, am ales câteva produse care mie mi-au plăcut cel mai mult, o rețetă care mi-ar fi plăcut mie cel mai mult sau ceva asemănător sau ce mi-a plăcut mie cel mai mult am schimbat. Este adevărat, în industrie nu trebuie să pui tot timpul ce îți place ție, trebuie să pui ce merge, ce le place oamenilor, dar lucrând în domeniul acesta și văzând foarte multe recenzii la anumite produse care la noi în România rețeta nu trebuie să fie identică cu cea din Italia. Noi suntem puțin diferiți la gusturi, avem gustul diferit și de asta ușor , ușor le-am schimbat foarte puțin după gustul nostru, după gustul românilor, cum le place românilor să mănânce, dar le-am cumulat din mai multe zone. Eu zic că acesta este cel mai mare secret: am adunat mai multe rețete care știu eu că ar merge sau cel puțin am văzut eu că sunt preferate de oameni.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Jitărașu: - Momentan este satisfacția aceea că ai efectiv proiectul tău pus în picioare. De aici îmi iau puterea să stau în fiecare zi acolo în locație, să văd în fiecare zi ce se întâmplă. E efectiv satisfacția că ți-ai deschis proiectul așa cum îl vrei tu, pe gustul tău, pe stilul tău cum ți-ai imaginat tu lucrurile să le așezi, așa le-am făcut și de aici îmi iau motivația să se întâmple totul ce se întâmplă în restaurantul Yucca.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Jitărașu: - Recunosc că mi-aș dori să ajungem la un nivel în care să putem să ne mai deschidem încă o locație două ca să putem fi mai aproape de toată lumea . Aici suntem ușor axați pe zona de Nord. Momentan nu vreau grăbesc pașii într-acolo, vreau să fiu sigură că această locație merge într-o direcție bună și dacă ne ajută Dumnezeu și totul merge bine poate ne gândim de anul viitor și la treaba aceasta de încă o locație, iar strict de meniu vreau să facem același lucru și anume să descoperim în continuare preferințele oamenilor și dacă e nevoie să schimbăm meniul, să schimbăm cu ceea ce oamenii caută pe piață, asta încerc să fim oarecum acolo pe gustul oamenilor.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Jitărașu:  - Bineînțeles că sunt mulțumită! Primul mesaj este de mulțumire că oamenii apreciază ceea ce încercăm noi să facem aici în local, mulțumim  foarte mult pentru treaba aceasta pentru apreciere și cel mai mult și pentru recenziile bune lăsate pentru că nu foarte des lumea chiar lasă recenzii și mă bucur tare să văd că ne-au lăsat oamenii recenzii și ce pot să transmit este faptul că le promit că o să încerc să ne dăm în continuare interesul și să ne facem treaba la fel de bine și poate mai bine, poate învățăm în continuare ce avem de făcut și să ne perfecționăm mult mai bine, să fim mult mai buni. De asemenea îi așteptăm pe oameni la noi în locație cu drag, cu ușile deschise, cu păreri, cu sugestii , încercăm să facem pe plac oamenilor și de ce nu dacă sunt sugestii sau vor să împărtășească cu noi o părere de a lor că ar schimba ceva sau că ar face ceva, de ce nu? Suntem deschiși și poate chiar punem în practică și ceea ce ne recomandă clienții, mai ales cei care vin destul de des la noi e clar că poate s-ar simți mai bine să mai facem ceva sau să îmbunătățim un aspect.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bucătărie italiană . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului