Ești aici Acasă Birouri de avocatură Avocat antonius eftenoiu
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
9.1Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
7.1Indice de popularitate
80 evaluări - googleMaps
Avocat Antonius Eftenoiu
0765 863 387
Strada Tudor Vladimirescu 65
210132 Târgu Jiu
Duminică
Deschis 24 de ore
Luni
Deschis 24 de ore
Marţi
Deschis 24 de ore
Miercuri
Deschis 24 de ore
Joi
Deschis 24 de ore
Vineri
Deschis 24 de ore
Sâmbătă
Deschis 24 de ore

Interviu cu laureatul

Data interviului: 06.23.2023

EFTENOIU A. ANTONIUS - AVOCAT STAGIAR

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Eftenoiu: - În această industrie m-am decis să activez în momentul în care m-am înscris la Facultatea de dDept, dar să încep profesia de avocat m-am decis în vara anului trecut înainte de a da examenul de barou.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Eftenoiu: - Nu cred că există un secret. Până la urmă părerile clienților sunt date de atenția pe care o acordăm în primul rând și în același timp de profesionalismul de care dăm dovadă, adică în activitatea mea încerc să îmbin un nivel cât mai avansat de cunoștințe juridice cu o dedicare cât mai mare pentru fiecare client.  Încercăm să tratăm totul cât mai în detaliu și cât mai personalizat și lucrul cel mai important este să urmărim interesul clientului neapărat în rezolvarea didactică a speței.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Eftenoiu: - În primul rând faptul că există o concurență în domeniu cred că ne motivează pe toți participanții implicați în această industrie și în al doilea rând reușesc să fac acest lucru pentru că pun devotament în activitatea mea acesta  fiind unul dintre principalele motive pentru care a avut rost să mă întorc în Târgu Jiu, orașul meu natal care chiar dacă este un oraș mai mic cu așa zise posibilități mai reduse decât un oraș mare cum ar fi București, unde am studiat și am făcut practică pe parcursul facultății, iar apropierea mea față de locuitorii din Târgu Jiu mă face în fiecare zi practic să am un devotament mai mare pentru  fiecare client pe care încerc să-l ajut cât de mult pot.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Eftenoiu: - Dat fiind faptul că sunt la începutul activității practic, nici măcar nu am împlinit un an, de abia acum împlinesc 6 luni de activitate. Așteptările practic sunt de a continua să cresc dacă se poate în același ritm, dacă nu chiar exponențial mai mult, să mă dezvolt și să dezvolt practic profesia de avocat în care activez și în același timp doresc să contribui și eu la fel ca toți colegii mei din Baroul Gorj  în evoluția acestei profesii în comunitatea noastră pentru că mie mi se pare foarte important să oferim comunității cât mai multe beneficii, cât mai multă implicare din partea noastră, a avocaților.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Eftenoiu: - Bineînțeles că sunt foarte mulțumit de acest lucru și mă bucur că în primul rând că practic clienții pe care i-am reprezentat și i-am ajutat în parcusul acestor puține luni de activitate au fost atât de mulțumiți și în al doilea rând că au fost atât de dornici să își exprime mulțumirea pentru că până la urmă recenziile și părerile pe care le luați în calcul sunt cele exprimate și dacă ei nu și-ar fi exprimat această părerea, chiar dacă satisfacția ar fi existat, ea nu ar fi fost exteriorizata.  Practic mesajul de mulțumire ar fi unul adresat tuturor și anume că le sunt recunoscător așa cum am zis nu doar pentru părerea pe care și-au format-o despre noi, ci pentru faptul că au dorit să o exteriorizeze, adică să ajute practic la diseminarea calității serviciilor noastre. Dacă tot suntem la capitolul mulțumiri cred că se cuvine în primul rând să aduc o mulțumire și avocaților care mă îndrumă și mă susțin la fiecare pas și fără de care nu aș fi putut să profesez și nu aș fi putut să ofer o calitate atât de mare a serviciilor.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Birouri de avocatură . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului