Ești aici Acasă Vânzător en-gros Simba invest - depozit buzau
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.4Nota finală
9.3Indicele de satisfacție
1 - googleMaps
4.8 - facebook
6.3Indice de popularitate
1 evaluări - googleMaps
23 evaluări - facebook
Simba Invest - Depozit Buzau
+40725009932
Sat Maracineni DN E85 Nr. 47A
127325 Mărăcineni

Interviu cu laureatul

Data interviului: 05.04.2023

Simba Invest - Depozit Buzău

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Tarcău: - Vorbim de anul 1996 ca și dată de start up a firmei și deci era o perioadă de oportunități și de dezvoltare a parteneriatelor cu producătorii externi.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Tarcău: - Ideea este că noi am funcționat oarecum după cerințele pieței ca și acțiuni pe care le întreprindeam până acum 12 - 13 ani când ne-am schimbat un pic strategia. Am spart afacerea în mai multe divizii. Avem 6 divizii astfel încât să trecem de la cantitate la calitate. Și acest lucru a scăzut puțin profitabilitatea firmei. Deci printr-un serviciu calitativ, cred eu că am reușit să atragem piața pentru că dacă este să o luăm din punct de vedere al prețurilor, nu întotdeauna suntem competitivi pentru că e greu să te lupți cu marile lanțuri de magazine care de multe ori importă direct și au beneficii mult mai bune chiar decât producătorul din România cu care avem contract.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Tarcău: - Acesta este focusul nostru numărul 1. Avem oameni de vânzări, mai exact directorii care se focusează pe vânzări, iar departamentul de operațiuni, deci tot ce înseamnă strategii, tehnici, distribuție, nu este în sarcina lor, astfel încât am luat această presiune și se ocupă alți colegi care doar dau direcții sau stabilesc diverse strategii, deci ei trebuie să se ocupe cu vânzarea, cu discountul, cu prețuri cu acoperire, cu tot ce ține de vânzări, iar noi trebuie să ne ocupăm de strategii: deschidem puncte de lucru, închidem puncte de lucru, mărim echipe, diminuăm echipe, facem fel de fel de analize astfel încât randamentul să fie maxim. De asemenea noi avem parteneriate de peste 25 de ani cu producători de ai noștri, întotdeauna privim businessul pe termen lung, nu suntem vânători de recompense. Și atunci sunt momente când firma vine cu bani de acasă, nu face profit, ba chiar sunt momente în care creează pierderi, dar privim întotdeauna la pasul următor  adică privim în perspectiva când cu siguranță totul va fi bine.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Tarcău: - Noi suntem deschiși întotdeauna și avem o strategie care nu a ajuns la 10 ani, dar oricum cred că e undeva la 7 - 8 ani de când o implementăm, iar dezvoltarea o dorim și pe orizontală și pe verticală, adică suntem deschiși și la parteneriate noi pe termen lung, dar suntem deschiși și la extinderea parteneriatelor pe care le avem doar pe anumite zone.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Tarcău: - Le transmit clienților să aibă încredere în noi deoarece suntem foarte deschiși și întotdeauna lucrăm cu cărțile pe masă. Facem business planuri împreună, nu venim niciodată cu decizii impuse indiferent că sunt bune pentru ei sau mai puțin bune pentru ei și venim cu soluții și stăm la dialog pentru că unul din mottourile noastre  este: Respect and friendship.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Vânzător en-gros . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului