Ești aici Acasă Lecții de călărit Club ecvestru transilvania
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
9.5Nota finală
9.3Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
4.6 - facebook
10Indice de popularitate
90 evaluări - googleMaps
133 evaluări - facebook
Club Ecvestru Transilvania
+40 743 872 000
DN 1 KM 301+100
557260 Selimbar
Marţi
10:00-17:00
Miercuri
10:00-17:00
Joi
10:00-17:00
Vineri
10:00-17:00
Sâmbătă
10:00-17:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 07.14.2023

Club Ecvestru Transilvania

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Avrigean: - Este vorba de o pasiune mai veche de a mea. Am fost și sunt în continuare sportiv de performanță în domeniul echitației. Ulterior businessul pe care l-am făcut a fost dezvoltat cu ajutorul fondurilor europene pe partea de dezvoltare rurală și așa a început în anul 2009 când am depus acest proiect și ulterior a fost și aprobat.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Avrigean: - Nu cred că este un mare secret. Ceea ce m-a ajutat este odată know-how-ul pe care l-am dobândit prin acest sport de performanță pe care eu l-am făcut și al doilea secret a fost seriozitatea sau calitatea serviciului care se reflectă prin seriozitate.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Avrigean: - Aici cred că m-au ajutat foarte mult și studiile pe care eu nu le-am făcut în domeniu, ci în domeniul economic și în turism. Cred că cel mai important ca să poți să ții un astfel de standard și totuși să fii și cât de cât competitiv pe piață deși ceilalți nu mențin același standard. Aici contează foarte mult studiile din punct de vedere economic astfel încât să pot să-mi dezvolt un plan încât să pot să reușesc acest lucru.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Avrigean: - Ca și perspectivă de viitor îmi doresc foarte mult ca în următorii 2-3 ani să fac o extindere în care businessul să se dubleze.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Avrigean: - Da, sunt mulțumit! Aș vrea să le mulțumesc clienților care în general ne sunt fideli și care ne apreciază pentru tot ceea ce facem.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Lecții de călărit . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului