Ești aici Acasă Lecții de călărit Clubul sportiv ecvestru 163 plopi
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
9.9Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
10Indice de popularitate
284 evaluări - googleMaps
Clubul Sportiv Ecvestru 163 Plopi
+40 746 239 215
Str. Brașovului Nr. 163
507165 Prejmer

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.26.2023

Clubul Sportiv Ecvestru 163 Plopi

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Prodan: - În momentul în care am ieșit pe piață adică acum aproximativ 18 sau 19 ani am ieșit din dorința de a ajuta Federația Ecvestră internațională și de a ajuta sportul ecvestru. La momentul respectiv și la acest moment în România nu există nicio bază sportivă care să poată asigura continuitate în sportul ecvestru în special la disciplina obstacole să existe continuitate și iarna, adică sportivii se antrenau pe timp de vară, participau la competiții vara, dar iarna ei nu aveau cum să-și continue antrenamentele și din această cauză bineînțeles că și rezultatele nu erau neapărat cele dorite și atunci cel care deține clubul a decis să vină în sprijinul sportivilor și să construiască cele 2 manejuri interioare.  Pentru a putea organiza competiții pe timp de iarnă trebuie să ai două manejuri acoperite: un manej de concurs și un manej de antrenament și atunci din cauza aceasta ne-am apucat de construcție. Construcția a fost gata foarte rapid și am dat drumul campionatelor de iarnă. Și astăzi la ora actuală suntem singurii din țară care avem posibilitatea de a organiza în România competiții pe timp de iarnă deoarece în continuare avem cele 2 manejuri și practic acest lucru a venit în ajutorul sportivilor și a Federației Ecvestre Române.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Prodan: - Eu cred că și perseverența noastră în a organiza absolut tot adică și competiții și de la an la an am încercat să îmbunătățim atât condițiile bazei cât și să venim tot timpul cu ceva nou în momentul în care avem o competiție, adică premierile să fie foarte frumoase. Dar cred că cel mai important este să fii aproape de sportivi și să le înțelegi nevoile pentru că dacă tu vei înțelege nevoile sportivilor e clar că în final o să ai parte de competiții frumoase.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Prodan: - Eforturile sunt foarte mari în ceea ce privește partea financiară și mai ales că anii ce au trecut și anul acesta toată lumea știe că și curentul și gazele s-au scumpit foarte mult. Nu mai zic de cele necesare pentru cai: fân, paie, orz, ovăz, deci eforturile sunt extrem de mari pentru a ține o astfel de bază.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Prodan: - Mă bucur de tot ce am aici. Mă bucur de cai, de competiții. Îmi place foarte mult să discut cu oamenii, să fiu în mijlocul lor. Facem treaba cot la cot cu ceilalți, adică mă bucur de absolut tot ce e aici.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Prodan: - Pe viitor ne dorim să creștem cât mai mult, să organizăm cele mai frumoase competiții din țară, să avem și competiții internaționale. De asemenea dorim să ne menținem acest loc pe care îl merităm, nu neapărat locul 1, dar printre cele mai frumoase baze din țară. Dorim  să avem în continuare cât mai multe competiții, să ne mărim baza, să fie o bază frumoasă cu competiții internaționale, poate de ce nu, să ne organizăm și pe partea de dresaj.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Prodan: - Da, suntem foarte fericiți! Le transmitem clienților că le mulțumim foarte mult pentru că sunt alături de noi și că ne susțin în continuare că despre acest lucru este vorba și îi așteptăm cu mare drag aici și cu alte surprize și anul acesta și în anii viitori.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Lecții de călărit . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului