Ești aici Acasă Școli de muzică și magazine cu instrumente muzicale Academia de talente ella gondoș
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.9Nota finală
10Indicele de satisfacție
- googleMaps
5 - facebook
6.2Indice de popularitate
0 evaluări - googleMaps
133 evaluări - facebook
Academia de Talente Ella Gondoș
+40 751 733 553
Strada Elena Doamna 37
700259 Iași
Luni
10:00-21:00
Marţi
10:00-21:00
Miercuri
10:00-21:00
Joi
10:00-21:00
Vineri
10:00-21:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.03.2023

         Academia de Talente Ella Gondoș

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Gondoș: - Povestea academiei de talente a început ca visul oricărui tânăr, acela de a deveni independent la vârsta la care energia și îndrăzneala este bogăția. Aveam 19 ani, eram studentă în primul an de facultate, iar fără prea multă analiză am acceptat să-i predau unui coleg de an de la secția de instrumente. Încă din primele ore am realizat că a fi profesor este o vocație, te transformă practic într-un medic al talentului și mulțumirea îmi era atât de mare atunci când vedeam că tratamentul oferit, vindecă. În scurt timp aveam deja un număr impresionant de elevi și cereri, motiv pentru care am hotărât să îmi creez propriul spațiu în care muzica să nu fie eclipsată de vârstă, pregătire sau statut social. Așa a luat naștere Academia de Talente Ella Gondoș.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Gondoș: - Consider că secretul constă în perseverența și consecvența în lucru și bineînțeles în faptul că întotdeauna am răspuns pozitiv cererilor și am încercat să gestionez organizarea programului astfel încât să fiu mereu prezentă când mi s-a cerut acest lucru. Nu am fost deloc indulgentă cu mine, cu timpul meu, deși eram foarte tânără și am investit foarte mult prin propria prezență și prin propriile informații în generațiile care mi-au pășit pragul. Le-am considerat ca o datorie morală să mă simt pregătită să prezint etalonul muzical calitativ regăsit în compozițiile și interpretările marilor artiști ai tuturor timpurilor. De asemenea am fost super deschisă către preferințele individuale ale fiecărui cursant în parte customizând ora de curs și creând un mix perfect necesar între util și plăcut.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Gondoș: - Cred că întotdeauna este nevoie de efort indiferent la ce nivel ai ajuns că oarecum drumul acesta către succes sau recunoaștere a studiului știm cu toții că este greu, anevoios, însă în momentul în care ajungi acolo în egală măsură trebuie să știi ce responsabilități ai, pe lângă faptul că trebuie să menții acel nivel și acest lucru înseamnă să te reactualizezi constant astfel încât să nu dai înapoi, să continui să rămâi acolo sau mai mult să crești.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Gondoș: - Așa cum am spus la început consider că este vorba de vocație. Nu știu dacă neapărat e necesar să mă automotivez. E în mine treaba aceasta. Cred că pedagog cumva te nașți. Așa cum unii sunt foarte buni interpreți, dar nu au capacitatea și posibilitatea de a învăța pe altul și rămân la stadiul de individual, pedagogia e ca un har de la Dumnezeu, să ai puterea să-i înveți pe ceilalți și atunci ai cumva senzația că ți se cuvine de când te știi.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Gondoș: - Îmi doresc să cresc generații cu principii sănătoase în primul rând. La curs nu se creează doar o atmosferă de învățare a noilor informații pe care le primește cursantul, ci printr-o relație de prietenie tind să-i învăț elementele sănătoase cu care am crescut și eu. Așadar îmi doresc să iau parte la dezvoltarea generațiilor viitoare bazate pe principii sănătoase. Acesta este țelul.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Gondoș:  - Sunt mulțumitoare atât pentru talentul ce mi-a fost dat cât și pentru toate resursele pe care am putut să le folosesc pentru împlinirea țelurilor și visurilor mele. Încurajez părinții să susțină darurile artistice ale copiilor lor și să facă tot ce le stă în putere pentru a fructifica pasiunile acestora. De asemenea îndemn tinerii artiști să-și valorifice abilitățile studiind intens și prezentând publicului un produs muzical finit executat corect tehnic și interpretativ pentru că muzica are puterea de a uni suflete, minți și dorințe. Dacă ar fi să dau un nume celei ce poate aduce pace între oameni și interiorul lor psihologic, acesta clar ar fi muzica.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Școli de muzică și magazine cu instrumente muzicale . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului