Ești aici Acasă Imobiliare Eurocristea
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.7Nota finală
9.7Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
4.9 - facebook
6.4Indice de popularitate
48 evaluări - googleMaps
50 evaluări - facebook
EuroCristea
0755 106 062
Strada Ștefan cel Mare 22 bl. D4, sc. B, ap. 2
905500 Mangalia
Luni
09–17
Marţi
09–17
Miercuri
09–17
Joi
09–17
Vineri
09–17

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.24.2022

EuroCristea

 

Roxana: - TOP 100 OF ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a va întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Cristea:  - În 2004 am deschis prima agenție imobiliară după care în 2006 am înființat Euro Cristea.

Roxana: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Cristea: - Este simplu dacă faci ceea ce îți place atunci creezi performanță. Nu ne gândim doar la aspectul material, încercăm să ne punem și în locul clienților. Ne facem meseria cu plăcere și ne documentăm în permanentă și în materie de legi care apar, termeni și proceduri bancare, suntem o enciclopedie.

Roxana: - TOP 100 OF ROMANIA este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Cristea: - În condițiile în care în perioada pandemiei  ne-a mers destul de bine pe plan local, sperăm ca pe viitor să ne meargă și mai bine, mai ales că de un an de zile îl avem alături de noi și pe fiul nostru care ne ajută în proiecte.

Roxana: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Cristea: - Să privească cu încredere piața financiară indiferent dacă sunt tineri sau bătrâni, să vină către agenții pentru că aici vor avea parte de consultanța oferită în mod gratuit și să se informeze temeinic înainte de a se decide să achiziționeze o proprietate. Să se adreseze agențiilor imobiliare pentru îndrumare.

Roxana: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Imobiliare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului