Ești aici Acasă Imobiliare Aon imobiliare - biroul 1
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2021
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.7Indice de popularitate
38 evaluări - googleMaps
7 evaluări - facebook
AON Imobiliare - biroul 1
0725 893 459
Bulevardul Revoluției 1989 nr.24A
510077 Alba Iulia
Luni
10–18
Marţi
10–18
Miercuri
10–18
Joi
10–18
Vineri
10–18
Sâmbătă
10–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.10.2022

 AON PROJECT SRL

 

Irina:- TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl.Curta:- Munca și organizare. În acest domeniu de activitate este o concurență acerbă, dacă nu muncești și nu ești organizat nu ai nici o șansă reziști.

Irina:- TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dl.Curta:- Sper reușim mulțumim câți mai mulți, avem nevoie de ei, clienții sunt cei care ne mențin pe piață, altfel am fi excluși. Trebuie ai un comportament adecvat în funcție de fiecare client. Tinând cont de numărul clienților care apelează constant la serviciile noastre consider am reușit în mare măsură -i mulțumim.

Irina:- Considerați că acest lucru v- a ajutat să vă dobândiți poziția actuală pe piață?

Dl.Curta:- simt flatat de această poziție pe care am dobândit-o avand in vedere  activitatea noastră se rezumă doar la județul Alba. Ca întotdeauna, indiferent de domeniu, nu poți ajunge la un anumit nivel decât prin muncă și dedicație în ceea ce faci. Nu am țintit niciodată ajung în top într-un anumit clasament, am încercat -mi fac meseria cât mai bine.

Irina:- TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl.Curta:- Pasiunea este cea care te motivează, fără ea poți te concentrezi la maximum dar nu vei obține rezultate.

Irina:- Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl.Curta:- Le multumtesc foarte mult pentru apelează la serviciile noastre și le promit vom colabora la fel de bine și mulțumitor pentru ambele părți. De asemenea le promit vom încerca, cel puțin, ne perfecționăm serviciile oferite.

Irina:- Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Imobiliare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului