Ești aici Acasă Imobiliare Napoca imobiliare
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.4Nota finală
9.5Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
4.8 - facebook
9.1Indice de popularitate
187 evaluări - googleMaps
93 evaluări - facebook
NAPOCA IMOBILIARE
754 693 331
Teodor Mihali nr 15 - 17
400591 Cluj-Napoca
Luni
08:00-20:00
Marţi
08:00-20:00
Miercuri
08:00-20:00
Joi
08:00-20:00
Vineri
08:00-19:00
Sâmbătă
10:00-14:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.18.2022

IMOBILIARE NAPO CASA REAL

 

Roxana:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Oltean:  - Activez în acest domeniu din anul 2009 iar această societate pe care o gestionez împreună cu soțul meu am înființat- o în 2014.

Roxana:   - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?



Dna. Oltean:  -  Datorită faptului că ne orientăm către un grad de satisfacție al clientului foarte mare și îl și cuantificăm prin feedbackurile pe care le primim de la ei, investim în educația angajaților și ne adaptăm metodele de management la contextul pieței imobiliare.

Roxana:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?



Dna. Oltean:   - Îmi place foarte mult ceea ce fac, sunt pasionată de acest domeniu și totodată îmi place foarte mult managementul, sunt probabil cel mai specializat om pe real estate din țară având cele mai multe calificări în acest domeniu. Această pasiune mă determina să urmez cursuri și calificări în continuare.

Roxana:  - Top100 al României este un clasament anual. Puteți să- mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?



Dna. Oltean:  - În primul rând să contorizăm cât mai bine punctele de lucru pe care le avem pentru că în 2021 am mai deschis încă 2 birouri și ca perspectiva ne dorim să ne extindem la nivel național.

Roxana:  - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.



Dna. Oltean:  - După cum spune și motto- ul firmei noastre, încredere și respect, le transmit clienților noștri că pot apela la serviciile noastre cu toată încrederea, vor avea parte de aceeași transparență ca și până acum pentru că noi tratăm fiecare client așa cum ne- am dori să fim tratați și noi.

Roxana:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 06.26.2023

NAPOCA IMOBILIARE

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Oltean: - Lucrez în acest domeniu de imobiliare din anul 2009, dar am deschis firma în anul 2014.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Oltean: - Consider că secretul constă în calificările pe care le am, în educația continuă și bineînțeles în foarte multă seriozitate.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Oltean: - Motivația vine din mai multe părți să zic așa adică odată satisfacția de a dezvolta oamenii ca și antreprenori pentru că este un domeniu unde este nevoie de o educație continuă a oamenilor cu care noi lucrăm ca să-i dezvoltăm și să-i calificăm. În al doilea rând este vorba de gradul de satisfacție foarte ridicat al clienților pe care îl avem în serviciile pe care le prestăm, iar în al treilea rând este vorba de recunoașterea atât la nivel de profesionalism cât și faptul că este un domeniu în care se poate câștiga.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Oltean: - Noi am început deja oricum dezvoltarea și pe alte orașe. În momentul de față probabil o să continuăm extinderea la nivel național și foarte important pentru noi este și faptul că în momentul de față creăm o școală în domeniul imobiliar cu persoane foarte calificate și specializate pentru a transmite mai departe toată educația și calificările noastre, adică pregătim agenți imobiliari, facem sesiuni de traininguri, de coaching și de consultanță 1 la 1 individual, adică programe specializate pe așa ceva.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Oltean: - Da, sunt mulțumită! Le transmit clienților că tot timpul îi vom asigura de transparență pentru că acest lucru lipsește foarte mult în domeniul acesta,  îi asigurăm că avem oameni foarte bine pregătiți și specializați și că este mai important pentru noi gradul de satisfacție al clientului decât ideea de a încasa doar un comision. Avem foarte multe exemple să zic așa de consultanță și  consiliere a clienților noștri pentru care am preferat să pierdem un comision sau să nu încasăm mai degrabă un comision decât să-l ducem într-o direcție pe client să facă o investiție  mare fără o profitabilitate, o rentabilitate sau o siguranță.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Imobiliare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului