Ești aici Acasă Agenții de divertisment Coma escape house
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
9.2Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - facebook
7.3Indice de popularitate
364 evaluări - facebook
Coma Escape House
+40 735 455 646
Strada Bariera Vâlcii 215
200123 Craiova

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.20.2023

          Coma Escape House

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Vlad: - Pot să spun că totul este datorită soției mele. Soția mea nu este româncă. Este din altă țară și în momentul în care m-am dus să-mi cunosc socrii, au zis să-mi facă o surpriză într-o seară știind că sunt o persoană fricoasă și au decis să mă ducă într-un Escape Horror pe undeva prin Rusia.  Când am ajuns acolo nu mi-au zis nimic despre ce e vorba. În momentul în care m-am trezit înăuntru am aflat că sunt într-un Escape House unde urma să stau o oră. Am ieșit afară după vreo 50 de minute puțin traumatizat.  Am ieșit din locație, nu am mai stat cu nimeni de vorbă, am găsit prima bancă și am stat acolo ca să-mi revin. Am așteptat pe banca aia vreo 15 minute până au venit și restul și atunci m-am uitat la soția mea și i-am zis că eu când ajung acasă o să-mi deschid ceva de genul și am ajuns acasă, am luat foaia și pixul și am început să-mi desenez planul casei, să-mi fac povestea, să-mi fac indicii, să-mi fac tot și așa a avut loc deschiderea primei locații.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Vlad: - Ce ne diferențiază pe noi să zic de restul Escape-urilor în primul rând este că suntem un escape house adică avem o casă întreagă.Casa are undeva la 150 și ceva de metri pătrați, nu este doar o cameră iar în al doilea rând: jocul actorilor pentru că tot timpul cât eșți înăuntru și încerci să rezolvi puzzle urile dinăuntru, interacționezi cu actorii. Cred că acest lucru ne diferențiază de toată lumea. Am fost primii care am adus conceptul ca în timpul jocului să introducem și niște personaje din poveste. De exemplu Coma Escape House are ca tema un spital de psihiatrie din anii 1900 bântuit și cei care intră înăuntru se întâlnesc cu actorii care se pun în rolul persoanelor cu probleme dintr-un spital de psihiatrie și acei actori au grijă să-ți dea cele mai tari senzații trăite vreodată.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Vlad: - Să zic așa ce mă motivează e când văd reacția persoanelor care ne calcă pragul când ies afară, adică 90% când vin acolo cred că se plictisesc, intră înăuntru și când ies afară îmi zic că nu se așteptau la așa ceva și că i-am surprins.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Vlad: - Next level este să deschidem în cât mai multe orașe din țară. Momentan avem dechis în Craiova, București și Baia Mare.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Vlad: - Vă dați seama că este o veste care mă bucură și care îmi dovedește că ceea ce mi-am propus nu este deloc imposibil de realizat. Clienților care ne-au călcat pragul nu pot decât să le mulțumesc pentru nenumăratele vizite pe care le-au făcut pentru că nu a fost nimeni care să vină doar o singură dată. Absolut toată lumea s-a reîntors de cel puțin o dată sau de două ori, iar clienților noi care nu ne-au trecut pragul le recomand să-și irosească o singură dată din timpul lor, să-și ia cei mai apropiați prieteni cu care cred pot să facă o echipă bună, să vină să încerce să deslușească misterul și să-și testeze limitele de frică.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Agenții de divertisment . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului