Ești aici Acasă Nutriționiști și magazine de vitamine Larisa rusu nutritionist dietetician
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.7Indice de popularitate
3 evaluări - googleMaps
25 evaluări - facebook
LARISA RUSU Nutritionist Dietetician
+40756573298
Str. Viilor 54B
400347 Cluj-Napoca
Prin centrul nostru dorim să aducem fericire fiecărui client care ne calcă pragul. Îmbinăm medicina, sănătatea și frumusețea într-un concept special pentru ca tu să ai parte de condițiile optime pentru consultații și tratamente. Te va întâmpina cu drag, echipa noastră de specialiști într-un mediu plăcut, astfel încât să te simți ca “acasă”.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.10.2023

LARISA RUSU Nutriționist Dietetician

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Rusu: - Am început bineînțeles prin abordarea și înscrierea la Facultatea de Nutriție și Dietetică în cadrul Universității de Medicină și Farmacie, iar apoi treptat bineînțeles cu ajutorul celor din jur cu privire la a avea un stil de viață sănătos m-am decis să merg pe acest domeniu.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Rusu: - Cred că un prim element ar fi încrederea clienților și a pacienților mei pe care o au ei în mine. Am observat acest lucru inclusiv prin revenirea la cabinet, chiar îmi și spun acest lucru că au mare încredere în mine și faptul că am făcut mereu lucrurile așa cum trebuie și am fost foarte transparentă și sinceră cu fiecare pacient care mi-a venit în cabinet.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Rusu: - Motivația vine atunci când văd clienții și pacienții mei mulțumiți, când văd că au rezultate și inevitabil așa cum eu încerc să-i susțin în ceea ce facem noi împreună, adică să avem o colaborare frumoasă, chiar am observat că și după acești ani sunt tot acolo pe paginile mele din media și mă susțin și încearcă să-mi trimită poze cu ceea ce au reușit ei între timp și cumva chestia aceasta mă motivează destul de mult.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Rusu: - Pe partea aceasta de nutriție proiectele se pot diversifica foarte mult, tocmai de aceea îmi place partea aceasta de nutriție și sănătate. Cred că primul și primul lucru ar fi foarte important să pot să le ofer clienților și pacienților și alte tipuri de servicii cum ar fi : diferite cursuri sau cumva să participăm mai multe persoane deodată la o discuție încât să fie o chestie nu doar acea consultație tipică pacient-specialist și cam atât și să fie totul foarte strict și cumva să ne cunoaștem în sine pe noi.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Rusu: - Bineînțeles. În primul rând aș vrea să le mulțumesc bineînțeles și tuturor celor care vin la mine în cabinet le spun tot timpul că trebuie să găsească persoana potrivită cu care au o anumită chimie pentru că așa vor putea să obțină și rezultatele pe care și le doresc, să nu fie nicio povară tot ceea ce facem noi aici și să aibă un stil de viață pe care să îl schimbe treptat.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

LARISA RUSU Nutritionist Dietetician LARISA RUSU Nutritionist Dietetician LARISA RUSU Nutritionist Dietetician LARISA RUSU Nutritionist Dietetician LARISA RUSU Nutritionist Dietetician LARISA RUSU Nutritionist Dietetician LARISA RUSU Nutritionist Dietetician

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Nutriționiști și magazine de vitamine . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului