Ești aici Acasă Mobilă Keros design
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.7Nota finală
9.7Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
4.8 - facebook
6.2Indice de popularitate
7 evaluări - googleMaps
35 evaluări - facebook
Keros Design
0754 026 621
Strada 1 Decembrie 1918 17
Galați
Luni
09:00-18:00
Marţi
09:00-18:00
Miercuri
09:00-18:00
Joi
09:00-18:00
Vineri
09:00-18:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.04.2022

KEROS DESIGN

Irina: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?
Dna. Popa Iulia: - În principiu, noi ca și brand suntem din anul 2005, dar activăm independent cu producție proprie din 2007-2008. Am ales această activitate datorită faptului că asociatul meu lucra deja în domeniul acesta la o altă companie, a plecat de acolo și am decis să dechidem împreună acest business.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?
Dna. Popa Iulia: - Secretul constă în foarte multă muncă.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?
Dna. Popa Iulia: - Mă mențin motivată și concentrată în ritmul acesta în principiu prin descentralizare, adică în cadrul companiei sunt posturi distincte și atunci pentru mine este puțin mai ușor să găsesc soluții pe care să le implementez pentru asigurarea calității. Adică vreau să spun că jobul meu nu este pe vânzare design, ci pe faptul că eu caut tot timpul soluții pentru a găsi fonduri care să se aplice în cazul nostru și să ne schimbăm aproape continuu linia de producție astfel încât să avem produse calitative.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?
Dna. Popa Iulia: - Având în vedere faptul că suntem oarecum pe un segment restrictiv, noi lucrăm pe mobilier la comandă. Fiind mobilier la comandă, posibilitățile de creștere spectaculoasă sunt relativ reduse. Este o diferență destul de mare între mobilierul la comandă și mobilierul serie deoarece pe cel serie îl transporți oriunde, fără nicio problemă. La mobilierul pe comandă este un pic mai dificil și atunci ne adresăm clienților de pe piața locală. Garantat avem și colaborări cu clienți din București, Brașov. La nivel de țară acoperim fără nicio problemă cererea. De asemenea am avut inclusiv clienți care s-au mutat în alte țări cum ar fi: Spania, Germania, Franța și au continuat colaborarea cu noi. Ca și perspective de creștere nu există pentru noi, ideea este că noi vrem să ne menținem la același nivel deoarece ne adresăm unei piețe închise pentru că lucrăm mult pe local.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMÂNIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.
Dna. Popa Iulia: - Le transmit clienților să se adreseze de fiecare dată unei societăți specializate indiferent de domeniu, nu oricărei persoane fizice.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Mobilă . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului