Ești aici Acasă Medici Dr albulescu nicolae - cabinet cardiologie
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
6Indice de popularitate
46 evaluări - googleMaps
Dr Albulescu Nicolae - Cabinet Cardiologie
0772 261 340
Bulevardul Liviu Rebreanu 3
300425 Timișoara
Marţi
13–19
Miercuri
13–19
Joi
13–19

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.23.2023

Dr Albulescu Nicolae - Cabinet Cardiologie

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Albulescu: - Activez ca și cardiolog din anul 2012 deoarece acest lucru am simțit eu că ar trebui să fac și fac totul din plăcere.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Albulescu: - Fac tot ceea ce fac cu cea mai mare plăcere. Îmi place să știu tot ce este nou despre meseria mea și de aceea zilnic mă perfecționez citind și învățând.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Albulescu: - În privat la cabinetul meu personal calitatea o mențin prin aparatură cât mai performantă și cât mai recentă. Omul trebuie să vină într-un mediu plăcut. Motivația cea mai bună pentru mine este faptul că e făcută cu plăcere și aceasta este o motivație bună. Pe lângă faptul că faci ceva din plăcere, ai un motiv bun să-l faci zi de zi. De asemenea ne motivează faptul că vedem și cazurile frumos și bine tratate și cu evoluție spectaculoasă care pe lângă cele din spital și pe cele din ambulator mai ales pe cele din perioada pandemiei în care ne-am descurcat foarte bine și le-am tratat la cabinet ca la spital și atunci motivația este să vedem mai mulți oameni în ambulatoriu deoarece le era frică și le este oarecum, această tendință de a nu ajunge spre spital din anumite considerente personale și preferă să ajungă la cabinetul privat. Nu îi deranjează sumele referitoare la consultații, dar vor să fie văzuți și atunci am încercat să vedem mai mult sau mă rog ne-a motivat să mergem mai mult la cabinet pentru că a fost și cererea mai mare. Așadar plăcerea și cerința mă mențin motivat.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Albulescu: - Practic următorul pas ar fi să găsesc o modalitate prin care să îmi creez activitatea de ambulatoriu, mai exact să mai dau și colegilor mei mai tineri din ceea ce am eu ca și număr de pacienți pentru că sunt foarte mulți.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Albulescu: - Sigur că mă bucură! Eu ce pot să transmit în primul rând pacienților mei este că oricum cu drag îi aștept să îi revedem. Ne vor găsi la fel de bine pregătiți sau mai bine pregătiți și cu siguranță vom putea adapta de fiecare dată tratamentul și bunăstarea lor în funcție de cerințele momentului. Cu siguranță la noi vor găsi pe lângă un medic bun și un prieten bun cu care să vorbească și să stabilim de acum încolo tot ceea ce urmează pe parcursul vieții. Deci vor găsi la noi acel om pe care l-au cunoscut și până acum și mai îmbunătățit profesional adică cu experiența timpului, iar celor noi le transmit că pot să vină cu drag, cu rugămintea să-și facă o programare cu ceva timp înainte pentru că există o latență oarecum în timpul de a ajunge, dar încercăm să ne adaptăm dacă este nevoie urgentă mai ales celor care au nevoie acută de tratament cu drag îi așteptăm. Serviciile noastre medicale și competența mea sper să poată să-i mulțumească si pe cei noi dacă pe cei vechi cu siguranță i-a încântat, mă gândesc că si cei noi vor fi la fel de mulțumiți.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Medici . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului