Ești aici Acasă Clinică de îngrijire și epilare cu laser Florentina voicu epilare definitivă
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - facebook
5.9Indice de popularitate
46 evaluări - facebook
Florentina Voicu Epilare Definitivă
+40 771 659 054
Strada Poieni, Nr 1
Bucharest

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.22.2023

          Florentina Voicu Epilare Definitivă

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Voicu: - Am început să activez în acest domeniu în urmă cu 2 ani datorită faptului că am vrut să fac cât mai multe cliente fericite.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Voicu: - Secretul, de fapt secretele constau în rezultatele de la prima ședință de epilare definitivă, rezultate care se mențin; clientele sunt mulțumite de preț și de calitatea serviciilor, în curățenie, în faptul că angajatele sunt impecabile; tot ceea ce înseamnă calitate la un salon.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Voicu: - Mă mențin motivată și concentrată prin publicitate, dar și prin recomandările făcute de clientele care ne-au trecut pragul.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Voicu: - Urmează să deschid un lanț de saloane în mai multe zone din București sub brandul Florentina Voicu Epilare Definitivă.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Voicu: - Dragile mele, vă aștept cu mare drag să aveți parte de rezultate uimitoare la un pret accesibil tuturor în cadrul salonului Florentina Voicu Epilare Definitivă, Strada Poieni, nr.1.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Clinică de îngrijire și epilare cu laser . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului