Ești aici Acasă Servicii de croitorie și magazine de textile Suits by david c - costume la comandă
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
6Indice de popularitate
53 evaluări - googleMaps
20 evaluări - facebook
SUITS by David C - costume la comandă
+40 738 615 294
Calea Dorobanți Nr. 56
010981 București

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.22.2023

                    SUITS by David C - costume la comandă

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Ciocodeică: - Am început să activez în acest domeniu în urmă cu 6 ani. Am lucrat prima dată pentru un brand cunoscut din București. Eram oarecum pasionat de zona aceasta de fashion, doar că la momentul respectiv fiind student nu aveam finanțele necesare pentru a-mi deschide propriul business și am preferat să lucrez pentru altcineva pentru o perioadă de 3 ani, iar după această perioadă am reușit să strâng acei bănuți de care aveam nevoie pentru a-mi începe propria afacere.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Ciocodeică: - Consider că secretul constă în perseverență și implicarea în satisfacerea nevoilor consumatorilor. Clientul trebuie să fie mulțumit de serviciile pe care le oferim pentru că dacă clientul va fi mulțumit de produsele și serviciile pe care le oferim cu siguranță va recomanda produsele noastre.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Ciocodeică: - Fiind pasionat de acest domeniu oarecum vine involuntar această perseverență adică fiecare client reprezintă pentru noi o provocare și te face de fiecare dată să ieși din zona de confort în momentul în care creezi de fiecare dată o altă ținută în funcție de nevoia acestuia pentru că niciodată nu vei avea aceeași experiență cu clientul respectiv, adică de fiecare dată ieși din zona de confort și oarecum îți place acest lucru pentru că te face să evoluezi ca și persoană.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Ciocodeică: - În viitorul apropiat ne dorim să creștem ca și număr de clienți. De asemenea ne dorim să creștem și cifra de afaceri, dar avem în plan să mai deschidem încă un showroom tot cu produse custom made. Noi facem costume, cămăși, pantofi la comandă.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Ciocodeică: - În primul rând le mulțumim pentru faptul că au ales serviciile și produsele noastre și de asemenea ne dorim nu doar să vindem un produs sau un serviciu ci să oferim o experiență de fiecare dată clientului și mai ales că noi ne ocupăm de produse custom made ne dorim să oferim de fiecare dată o experiență custom made clienților să vadă cum personalizăm costumul și toate produsele pentru că ne dorim ca acele produse să facă parte din personalitatea acestora.  Vreau să mai adaug faptul că îi așteptăm de fiecare dată cu brațele deschise în showroomul nostru care se află pe Calea Dorobanți, nr. 56.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Servicii de croitorie și magazine de textile . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului