TOP 100 OF ROMANIA: 2022
9Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
7.9Indice de popularitate
83 evaluări - googleMaps
Croitorie
+40727828967
Bd. Timișoara 69
061322 București

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.06.2023

          Amina Croitorie

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Duduleanu: - Firma este deschisă din anul 2002. Este o afacere de familie deoarece meseria mea și a soțului la bază este croitoria.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Duduleanu: - Consider că secretul constă în faptul că trebuie să te implici direct și să-i faci pe plac clientului.Totodată să știi și meserie până la urmă că și acest lucru contează foarte mult, adică să te pricepi la ceea ce faci.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Duduleanu: - Mă simt motivată și concentrată datorită faptului că îmi place ceea ce fac și  mă implic foarte mult și după cum v-am spus cu omul trebuie să fii înțelegător și calm.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Duduleanu: - Îmi doresc să fiu bine văzută, să am clienți de toate categoriile și să fie mulțumiți de ceea ce fac.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Duduleanu:  - Da, sunt mulțumită! Le transmit clienților să vină cu încredere și cu drag la noi deoarece suntem aici pentru a le rezolva problemele. De asemenea le doresc să le meargă bine în tot ceea ce fac.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Servicii de croitorie și magazine de textile . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului