TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.5Indice de popularitate
17 evaluări - googleMaps
Arasya Home Design
+40 756 156 666
Strada Drumul Garii 7 Dragonul Roşu 7 Stand 357
077085 București

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.21.2023

Arasya Home Design

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Nazl: - Am început să activez în acest domeniul din anul 2020.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Nazl: - Consider că secretul constă în calitatea produselor și a serviciilor oferite de noi. Facem în așa fel încât serviciile să fie pe placul clienților, adică dacă am avut o neplăcere la un client, am făcut în așa fel încât să rezolvăm și să fie bine pentru client.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Nazl: - Ne menținem cu greu, dar rezistăm. Concurența este foarte mare. Încercăm ca prețurile să fie minime, nu avem un adaos comercial foarte mare și de aceea clienții ne și aleg. Calitatea și prețul serviciilor contează foarte mult.

Andreea: - Top 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Nazl: - Să ajungem mult mai în față.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Nazl: - Da, bineînțeles că mă bucură. Le mulțumim foarte mult pentru faptul că au avut încredere în noi, că au fost lângă noi, că ne-au susținut, că au comandat produsele noastre și îi așteptăm în continuare să fie lângă noi să încerce și alte produse.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine cu covoare, perdele si jaluzele . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului