TOP 100 OF ROMANIA: 2022
9.1Nota finală
10Indicele de satisfacție
6.9Indice de popularitate
Snappy tiny tots
0774060398
Alexandru cel Bun
700572 Iasi
Luni
08:00-19:00
Marţi
08:00-19:00
Miercuri
08:00-19:00
Joi
08:00-19:00
Vineri
08:00-19:00
Sâmbătă
10:30-18:30
Povestile pot prinde viata alaturi de o jucarie moale si fina, usor de manuit, creata special pentru a fi imbratisata cu dragoste, care poate dezvolta imaginația și spiritul creativ al micutului și de ce nu, chiar aptitudini sociale, pe care le va aplica ulterior. Așadar, povestea din spatele Snappy tiny tots este despre dragoste pentru frumos și pentru joc, împletită cu talent și dorința de a duce mai departe un obicei străvechi și uneori dat uitării. Trebuie să te convingi singur/a ca, papusele trebuie să intre în viața micuțului tău, pentru a-i aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi. Sunt zeci de jucarii care aduc mai aproape de copiii vostri super-eroi, personaje de poveste, zane, papusi colorate, vesele, vorbarete. Mamicile stiu cat de importante sunt sanatatea si siguranta copiilor lor, astfel ca sunt convinsa ca se vor bucura sa afle ca aceste jucarii sunt confecționate din bumbac organic 100 %, fire child friendly și conțin umplutura antialergenica. Sunt jucarii rezistente, am constatat ca participa eroic la evenimentele vietii de zi cu zi a copiiilor. Iar pentru acest lucru, trebuie să faci o vizită magazinului online https://www.facebook.com/simocris2019, de ce nu, chiar cu fiul sau fiica ta, astfel încât alegerea personajului ales să fie pe placul tuturor!

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.20.2023

Snappy tiny tots

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Iacob: - În această industrie am intrat în urmă cu aproximativ 4 ani și povestea din spate este foarte simplă. Este despre dragoste pentru frumos, pentru joc. Întotdeauna mi-a plăcut și am împletit-o cu dorința și cu talentul de a duce mai departe un obicei foarte străvechi de al nostru pe care din păcate nu prea îl mai practică lumea acum și am încercat să-i dau o altă valoare. Și să știți că eu am cochetat foarte mult în trecut când eram mult mai tânără cu mărgelitul, cu goblenul, cu absolut orice pictat și pe pereți și acum am ajuns la zona aceasta de jucării croșetate care cred că mă reprezintă și îmi place să aduc în viața copilului zâmbetul acela inocent.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Iacob: - Din punctul meu de vedere ceea ce îmi vine acum în minte cred că secretul este o curiozitate de a cunoaște și de a descoperi de a fi cel mai bun. De exemplu arta pentru mine e atunci când te împrietenești cu materialele cu care lucrezi și ca să te împrietenești trebuie să asculți materialul, să-l urmezi și după aceea să-l faci, să te urmeze el pe tine. De asemenea cred că secretul e atunci când ai armonie, când ai calitate, ai durabilitate și cred că se obține prin curiozitate. Eu sunt o persoană curioasă și întotdeauna mi-a plăcut să fac lucrul cel mai greu.  Fără aceste lucruri ești doar un designer care poate crea forme și idei,  dar să fie originale, să nu le copiezi.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Iacob: - La fel cum am zis perseverența și nevoie mea interioară de a fi cea mai bună. Așa am fost și în meseriile mele. Am vrut să dau tot și chiar dacă pentru mine să vă zic sincer acum 4 ani mi se părea imposibil să ajung la 15000 de urmăritori nu am crezut. Mă uit în urmă , nu-mi vine să cred, deci am perseverat foarte bine și sunt mândră de mine sinceră să fiu. Tot așa să mă descopăr pe mine cel mai mult și cel mai important este să fiu cea mai bună.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Iacob: - Să ajung tot în Top 100.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Iacob: - Le mulțumesc foarte mult pentru faptul că ne-au călcat pragul. Le sunt foarte recunoscătoare că fără ei nu aș fi ajuns aici.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Snappy tiny tots Snappy tiny tots Snappy tiny tots Snappy tiny tots Snappy tiny tots Snappy tiny tots Snappy tiny tots Snappy tiny tots Snappy tiny tots Snappy tiny tots Snappy tiny tots Snappy tiny tots

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazin de jucării și articole pentru copii . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului