Ești aici Acasă Cafenele și ceainării Ecuator cafe
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.2Indice de popularitate
1 evaluări - googleMaps
26 evaluări - facebook
Ecuator Cafe
+40766310778
Strada George Coșbuc 70
Pitești

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.17.2023

          Ecuator Cafe

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Mitran: - Prima dată a început în 2011 când tatăl meu a achiziționat un prajitor de cafea pentru că testase pentru prima dată cafeaua de specialitate importând din Germania. După aproximativ 1 an a renunțat. Am preluat eu afacerea undeva prin 2012. Ne-am extins puțin în anii aceștia pe diferite segmente, adică prima dată am început în mediul online, acum suntem și pe retails.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Mitran: - În primul rând consider că secretul constă în perseverență și în atenția la calitate. Deci mereu am fost nevoiți să ne reinventăm nu doar prin calitatea materiei prime pe care o achiziționăm, ci și prin calitatea procesării prin prăjire și ulterior prin calitatea serviciilor finale cum ar fi: distribuția, livrarea, tot ceea ce înseamnă chestia aceasta.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Mitran: - Mă motivează atunci când văd clienții că sunt mulțumiți de serviciile și produsele pe care le oferim. E o adevărată plăcere să știi că produsele tale sunt în retail și că toți cei care lucrează la aceste produse de la ambalare până la prajire sunt mândri și fericiți în momentul în care produsele sunt apreciate. De fiecare dată ne sfătuim în lucruri pe care le observăm pentru că industria de cafea de specialitate este o industrie extrem de efervescentă.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Mitran: - Exact cum am spus calitatea ne ajută și clienții ne apreciază, tocmai din cauza aceasta o să încercăm o abordare mai agresivă pe piețele externe din exterior și aici mă refer la faptul că în Orientul Apropiat și  în zonele din Europa sunt destul de apreciate cafelele noastre și acesta ar fi unul din lucrurile pe care vrem să le creștem în viitorul apropiat.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Gherman: - Da, suntem bucuroși. Aș dori să le spun să încerce să descopere și să experimenteze gusturi noi.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Cafenele și ceainării . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului