Ești aici Acasă Cazare Atlas aparthotel
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9.2Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
4.8 - facebook
8.3Indice de popularitate
568 evaluări - googleMaps
39 evaluări - facebook
Atlas Aparthotel
0771 110 013
Strada Petru Rareș 9
610119 Piatra Neamț
Duminică
07:00-22:00
Luni
07:00-22:00
Marţi
07:00-22:00
Miercuri
07:00-22:00
Joi
07:00-22:00
Vineri
07:00-22:00
Sâmbătă
07:00-22:00
Povestea începe cu noi, Dragoş şi Mihaela, proprietarii Atlas Aparthotel. Mari iubitori de călătorii, după ce am văzut ce înseamnă piaţa hotelieră, experimentând diverse spaţii de cazare în plecările noastre, am dorit să aducem în România un concept nou: apartamente oferite în regim hotelier. Fiind prima dată când ne aventuram într-un proiect de acest fel, fireşte că nu au lipsit nici îndoielile şi nici temerile. Dar am crezut total în acest concept şi am vrut să-i dăm o şansă, atât lui cât şi nouă ca oameni de afaceri. Astfel, în noiembrie 2019 am inaugurat la Piatra- Neamț primul complex exclusiv de spații de cazare de acest tip şi primul de acest fel din oraș. Prin serviciile și facilitățile oferite, ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor acelor turişti, familii şi oameni de afaceri pentru care confortul în călătorie este o prioritate; confort care sã fie o extensie a celui oferit de propriul cămin – chiar dacă acesta se află la km distanţă. Cuvintele cheie care descriu conceptul sunt confortul, spațiul generos şi siguranța. Când acestea sunt prezente, oaspetele nostru este mulţumit şi el nici nu resimte călătoria propriu-zis. Mai degrabă are experienţa şederii într-o altă locuinţă de-a sa, doar la o altă adresă. Întrucât ne-am gândit că perioada cazării poate varia de la câteva zile până la câteva luni sau chiar ani, nu am făcut rabat de la nimic şi ne-am asigurat până la cele mai mici amănunte ca totul să întâmpine armonios nevoia şi dorinţa oaspeţilor noştri.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.14.2023

          Atlas Aparthotel

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Nohai: - Activez în acest domeniu de câteva luni. Abia am preluat postul acesta. Vin dintr-un cu totul și cu totul alt domeniu. Am lucrat 18 ani în corporație și acum am ajuns în turism. A trebuit să schimb ceva. Conjunctura pieței în care activam m-a făcut să iau decizia aceasta și am zis că dacă nu schimb acum, mai târziu va fi mai greu.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Nohai: - Consider că secretul constă evident în calitatea serviciilor pe care o oferim clienților, dar și în implicarea personalului. Toată echipa se implică trup și suflet pentru proiectul acesta. Este o afacere locală și toată lumea își dă silința ca lucrurile să funcționeze cum trebuie, să ieșim cumva în față peste competitorii noștri. Este primul Atlas Hotel deschis în Piatra Neamț. Apart Hotel s-a deschis înainte de pandemie și a fost o perioadă foarte grea din ce au povestit cei care au fost aici în perioada aceea, dar da, cred că secretul constă în implicarea echipei și în dorința de a schimba ceva în bine prin calitatea serviciilor.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Nohai: - Eu acum sunt la început și am dorința aceea de a face. Persoanele care au fost înaintea mea aici se încărcau cu energia oaspeților foarte mulțumiți. E o chestie care te pune în mișcare când primești o recenzie foarte bună, când te laudă un oaspete, când îți scrie în Guest Book un mesaj despre cât de încântați au fost de sejurul pe care l-au petrecut la noi, te încarcă și mergi mai departe întotdeauna cu aceste feedbackuri pozitive.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Nohai: - Cu siguranță vrem să continuăm cu acest tip de afacere. Eventual dacă reușim să și extindem puțin partea aceasta de cazare pentru că avem foarte multe cereri și uneori nu mai facem față: vrem să-i servim pe toți, dar din păcate nu reușim. De asemenea avem și niște proiecte in desfășurare.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Nohai:  - Evident că e o bucurie, așa o surpriză, nu mă așteptam, mi-ați făcut ziua mai bună. Sper că ne facem treaba la nivelul așteptărilor clienților noștri și dacă reușim să le depășim așteptările oaspeților noștri, e perfect pentru noi, mulțumirea aceasta sufletească contează foarte mult.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Atlas Aparthotel Atlas Aparthotel Atlas Aparthotel Atlas Aparthotel

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Cazare . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului