Ești aici Acasă Birouri de avocatură Avocat cluj napoca pop roxana
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
6.6Indice de popularitate
61 evaluări - googleMaps
Avocat Cluj Napoca Pop Roxana
0745 167 034
Calea Dorobanților No. 25 Ap.33 etaj 1
400117 Cluj-Napoca
Luni
09–18
Marţi
09–18
Miercuri
09–18
Joi
09–18
Vineri
09–18

Interviu cu laureatul

Data interviului: 07.18.2023

Avocat Cluj Napoca Pop Roxana

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Pop: - Cu siguranță, avocatura este o vocație. Trebuie să simți că faci parte din acest domeniu. Trebuie să simți și să percepi lucrurile în felul în care să fie în favoarea clienților tăi să le dai credit, să le dai încredere, să le dai siguranță, să le dai sprijin. Majoritatea clienților au nevoie și de sprijin. Sprijinul întotdeauna vine raportat la dificultatea cauzelor, raportat bineînțeles și la partea emoțională pentru că aceasta este extrem de importantă și extrem de mare pentru clienții mei și atunci toate aceste lucruri trebuie să contureze o imagine de avocat. Imaginea mea de avocat se bazează mai ales pe încredere. Încrederea vine de la început: din ziua în care m-am întâlnit cu clientul, din ziua în care am purtat prima discuție. Principiile noastre sunt: încrederea, sinceritatea și bineînțeles atitudinea optimistă și pozitivă. De aici pornim în avocatură, cel puțin din punctul meu de vedere. Pentru mine, un avocat ar trebui să fie ca o umbrelă pentru un client atunci când vine o furtună și care să-l protejeze și care să-l împingă să meargă mai departe și întotdeauna am considerat că orice client este important. Fiecare problemă este cea mai importantă în momentul respectiv și avocatura nu se termină după un program. Clienții au nevoie uneori de o informație, au nevoie de o siguranță. Mulți dintre ei sună doar ca să se liniștească și să primească un sprijin și pe partea personală în problemele pe care le au și atunci avocatura nu este doar un program fix stabilit, nu este un loc de muncă în care ești plătit, mergi acasă și nu mai contează nimic altceva. De aceea avocatura face parte din mine ca om în primul rând și care chiar a contribuit la dezvoltarea mea personală pentru că întâlnim foarte mulți clienți, întâlnim foarte multe probleme. Am avut și eu de învățat de la ei, nu doar ei de la mine. Cred că asta înseamnă avocatura. Și de ce am ales-o? Pentru că o simt că mi se potrivește, o simt că se mulează perfect pe caracterul meu și o simt că este o meserie care îmi face o deosebită plăcere, pe care o iubesc și pe care vreau să o dezvolt în continuare.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Pop: - Curajul și încrederea extrem de mare în mine și în ceea ce am învățat și în ceea ce am dobândit ca și experiență și cred că și puțină nebunie pentru că eu am pornit în acest drum singură fără niciun fel de sprijin. Am pornit acest cabinet acum 5 ani și nu aveam absolut nimic și pe nimeni și curajul, nebunia și optimismul m-au ajutat să stau aproape de clienți care este mult și fiecare cauză câștigată a mai adus un client, fiecare cauză câștigată a mai adus un plus de curaj, un plus de încredere, un plus de a merge înainte și un pas în față.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Pop: - Odată cu experiența, calitatea este mai bună. Deci există evoluție, nu stagnare din punctul meu de vedere. Fiecare cauză pe care eu am preluat-o am mai învățat ceva; ceva pe care am aplicat la următorul dosar. Chiar dacă am câștigat, am știut că se poate și mai bine și mai mult și întotdeauna am căutat să observ micile detalii care poate au fost tratate corect, dar nu suficient de bine și atunci calitatea este una în creștere.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Pop: - Mă simt motivată și concentrată prin clienții mei, prin zâmbetul pe care îl văd când mă întâlnesc cu ei, prin încrederea pe care ne-o oferă, prin strângerea de mână și bucuria lor când simt că sunt în siguranță. Oamenii te ajută în această meserie și îți oferă motivația necesară ca să poți să ajungi la o anumită calitate.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Pop: - Următorul meu nivel la care doresc să ajung este să îmi deschid o casă de avocatură în care să le dau șansa și altor tineri ca și mine de altfel să crească, să se lovească de probleme, să învețe că avocatura nu este doar totul roz, vin clienții, plătesc onorariile și totul se rezolvă. Avocatura este o meserie mai complexă care te forțează să evoluezi în mai multe sectoare. Și atunci da, mi-aș dori să îmi deschid o casă de avocatură în care să le dau oportunitatea și altor oameni ca și mine care nu au avut nimic și au pornit de la zero să crească și să reușească să vadă plăcerea, bucuria și evoluția lor personală din această meserie.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Pop:  - Bineînțeles că este o bucurie pe care o simt și pe care mi-am dorit-o la un moment dat. Țin minte un lucru: eram în facultate și la un moment dat îi spusesem mamei mele că o să ajung departe, că o să ajung în ziar și că o să fiu un avocat extraordinar, dar nu mă credea. Și vreau să spun că la vârsta de 25 de ani am ajuns acolo la un nivel extrem de înalt și acum la 31 de ani am ajuns și mai bine și mai sus. Așa că bucuria e una din suflet și una pură pentru că munca pe care am depus-o în atâția ani se vede. Rezultatele, mulțumirea și aprecierea oamenilor este ceva ce nu poate fi măsurat în cuvinte. În primul rând vreau să le mulțumesc clienților mei pentru încrederea pe care mi-au oferit-o. Mă bucură din suflet că am reușit să îi ajut și am reușit să rezolvăm problemele împreună eficient pentru ei, iar pentru viitorii clienți le spun doar atât: orice avocat pe care îl vor lua și în special dacă doresc să colaboreze cu mine trebuie să știe că încrederea, dedicația și vocația primează în cazul meu și atunci ușa mea este deschisă, îi primesc cu zâmbetul pe buze și aștept cu nerăbdare viitoarele colaborări în cea mai optimistă notă.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Birouri de avocatură . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului