Ești aici Acasă Birouri de avocatură Avocat catalina matei - c.a "catalina n. matei"
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.6Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - facebook
10Indice de popularitate
202 evaluări - facebook
Avocat Catalina Matei - C.A "Catalina N. Matei"
733 774 119
Bd. Splaiul Independentei, nr. 2J, et 1, ap 5-6, Sector 3
030167 Bucharest
Luni
09:00-17:00
Marţi
09:00-17:00
Miercuri
09:00-17:00
Joi
09:00-17:00
Vineri
09:00-17:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 06.21.2023

Avocat Catalina Matei - C.A "Catalina N. Matei"

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Matei: - Nu am ales eu domeniul, ci domeniul m-a ales pe mine. Într-adevăr din copilărie îmi plăcea să transez așa lucrurile, să ajut oamenii să se înțeleagă, să găsească adevărul, dar fiind o studentă din provincie înscrisă la Universitatea Româno Americană care plătea cămin, într-adevăr aveam tangență cu multă lume care lucra în mediul juridic. Pur și simplu dintr-o glumă a mamei mele că dacă urmez cursurile facultății de drept și dacă iau o anumită medie și intru la buget voi sta la cămin gratuit. A fost un pariu și în 3 săptămâni am învățat programa pentru facultatea de drept și am intrat la drept la stat. Am făcut anul 1 de drept în paralel cu anul 2 de româno americană și tot așa. După anul 2 m-am angajat într-un cabinet de avocatură și am prins gustul și mi-a plăcut.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Matei: - Empatia, nu neapărat cunoștințele. Consider că primul aspect pe care l-au apreciat clienții la mine a fost empatia și apoi sinceritatea. Am început să lucrez pe dreptul familiei și atunci în dreptul familiei trebuie să faci și un pic de psihologie.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Matei: - Nu mă motivează neapărat aspectul financiar, ci pentru mine este un sentiment de împlinire foarte mare atunci când omul mă sună fericit că am putut să-i rezolv situația și atunci nu mai contează nici oboseală, nici nimic.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Matei: - Da, mi-aș dori să intru mai mult pe altă zona, deși v-am zis că familie și penalul sunt domeniile mele de suflet, dar vreau să trec la un nivel puțin mai protocolar pentru că în ultimul timp am început să obosesc din cauza acestei zone și am și extins echipa, lucru pentru care nu mai pot să mai stau doar pe zona aceasta. Am angajat oameni colaboratori din mai multe domenii și atunci vreau să extind pentru toată lumea.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Matei:  - Aș transmite clienților să-și aleagă avocatul în funcție de posibilitatea de a comunica pe aceeași lungime de undă, adică să nu se ducă neapărat la pomul lăudat, ci să colaboreze cu omul care simte că va lucra pentru ei indiferent de ce s-ar întâmpla.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Birouri de avocatură . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului