Ești aici Acasă Hostel Viva la vida bistro-hostel
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9.3Nota finală
9Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
4.5 - facebook
10Indice de popularitate
940 evaluări - googleMaps
15 evaluări - facebook
Viva la Vida Bistro-Hostel
0726 385 122
Strada Michael Weiss 13
500031 Brașov
Duminică
09–00
Luni
09–22
Marţi
09–22
Miercuri
09–22
Joi
09–22
Vineri
09–22
Sâmbătă
09–00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.09.2023

          Viva la Vida Bistro-Hostel

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Marin: - Am decis să activez în această industrie chiar înainte de pandemie. Nu a fost cel mai fericit moment, ca atare am pornit cu greu. Ce m-a determinat a fost faptul că este o industrie minunată, mie îmi place foarte mult să călătoresc și m-a determinat faptul că am găsit această locație destul de centrală care este practic reprezentativă pentru oraș.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Marin: - Dacă ar fi să mă gândesc, aș putea spune că poziționarea, curățenia, serviciile oferite și cum arată efectiv spațiul care este cald, primitor și foarte modest, cred că ne-au ajutat.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Marin: - Mă mențin motivată și concentrată tot timpul din pasiune pentru că îmi place tot ceea ce fac.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Marin: - În primul rând dorim să menținem calitatea serviciilor și a spațiului. De asemenea vrem să venim cu lucruri noi pentru oaspeții noștri, cu tot felul de oferte și cu posibile activități pe care le-ar putea face în împrejurimi sau chiar în spațiul nostru.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Marin:  - Este o bucurie enormă și o satisfacție și practic este în ziua de astăzi o bucurie pe care o primești când observi că sunt clienții mulțumiți și când poți să ajungi într-un top de genul acesta, unde nu contează conjunctura, contează clientul, contează mulțumirea, aprecierea și practic recomandarea lui.

În primul rând vreau să le mulțumesc și le sunt recunoscătoare că sunt oaspeții noștri și îi așteptăm cu tot dragul de câte ori au ocazia să treacă prin Brașov.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Hostel . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului