Ești aici Acasă Centru cultural Arta jucăușă
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.5Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
4.9 - facebook
5.4Indice de popularitate
9 evaluări - googleMaps
45 evaluări - facebook
Arta Jucăușă
0763 613 164
Bulevardul Nerva Traian, Nr, 35, etaj 1
031044 București
Duminică
10:00-20:00
Luni
17:00-20:00
Marţi
17:00-20:00
Miercuri
17:00-20:00
Joi
17:00-20:00
Vineri
17:00-20:00
Sâmbătă
10:00-20:00
Clubul de Artă pentru copii, Arta Jucăușă, din București, organizează diverse activități pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Clubul a fost înființat în anul 2016 și, până în prezent, am organizat împreună cu sute de copii frumoși și talentați, peste 40 de spectacole de actorie, muzică și dans. Totodată am participat cu aceștia la diverse festivaluri și concursuri naționale și internaționale, câștigând multe premii și trofee. Cele mai recente rezultate care ne-au bucurat atât pe noi, cât și pe copii, sunt reprezentate de premiul 1 obținut la Concursul de Teatru Medieval pentru elevi de la Sighișoara, în luna iulie 2022, și turneul în Danemarca susținul de Grupul Vocal Arta Jucăușă în luna iunie 2022, unde micii noștri artiști au fost foarte apreciați.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.27.2023

          Arta Jucăușă

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Condruz: - Am început să activăm în acest domeniu din Septembrie 2016. Am lucrat inițial la un alt club de arte pentru copii și apoi am decis să ne despărțim și să-mi creez propriul meu club de arte pentru copii.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Condruz: - Încercăm să ne facem datoria atât cât se poate de bine și încercăm să-i mulțumim pe toți atât cât putem.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Condruz: - La început să știți că a fost mai greu evident ca orice început. Evident că am încercat să creștem calitatea profesorilor. În al doilea rând am încercat să evoluăm dintr-un alt punct de vedere prin faptul că am putut să ducem clubul nostru pentru copii să spun așa cunoscut în țară prin premiile pe care le-am câștigat la un nivel național și chiar anul trecut și anul acesta vom merge undeva în străinătate unde vom ține spectacole și acolo.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Condruz: - Ne menținem motivați și concentrați pentru că întotdeauna găsim alte lucruri mai interesante de făcut.  Întotdeauna găsim ceva prin care le reținem atenția celorlalți. De asemenea venim mereu cu idei noi și îi apropiem mai mult de noi prin aceste activități.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Condruz: - Încă nu avem alte idei în momentul de față. Încercăm să ne ducem la bun sfârșit tot ceea ce avem în plan și apoi vom vedea dacă vom mai implementa sau dacă vom schimba ceva.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Condruz: - Vreau să le transmit că artă jucăușă va rămâne indiferent de greutățile, de vremurile care vor veni pentru că am trecut printr-o pandemie care ne-a limitat cumva activitățile și întâlnirea față în față a unuia cu celălalt. De asemenea  vom rămâne aici și vreau să le spun că le vom oferi tot ceea ce vom putea și ne vom dărui lor.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Arta Jucăușă Arta Jucăușă Arta Jucăușă Arta Jucăușă Arta Jucăușă Arta Jucăușă Arta Jucăușă Arta Jucăușă Arta Jucăușă Arta Jucăușă Arta Jucăușă Arta Jucăușă

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Centru cultural . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului