Ești aici Acasă Make-up Artists Iris salon de infrumusetare pitesti. coafor pitesti. extensii gene, make up pitesti
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9.2Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
4.7 - facebook
8.6Indice de popularitate
108 evaluări - googleMaps
47 evaluări - facebook
Iris Salon de Infrumusetare Pitesti. Coafor... Iris Salon de Infrumusetare Pitesti. Coafor Pitesti. Extensii Gene, Make Up Pitesti
0348 415 523
Complex Ciocarlia, Strada Negru-Vodă nr.38
180110 Pitești
Luni
10–19
Marţi
10–19
Miercuri
10–19
Joi
10–19
Vineri
10–19
Sâmbătă
09–17

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.18.2024

Iris - Salon de Înfrumusețare

 

Irina: - Bună ziua, doamnă manager Alina Cristea, vă mulțumim că ne-ați acordat acest interviu. Astăzi, dorim să vorbim despre succesul dumneavoastră remarcabil și despre recunoașterea în cadrul proiectului TOP100 OF ROMANIA. În primul rând, ne-ar plăcea să ne împărtășiți câteva detalii despre pasiunea care v-a condus spre domeniul frumuseții și cum a început aventura dumneavoastră în acest sector?

Dna. Cristea: - Bună ziua și mulțumesc pentru ocazie. Pasiunea pentru frumusețe a fost întotdeauna parte din mine, iar decizia de a-mi începe cariera în acest domeniu a venit natural. În anul 2014 am absolvit Universitatea din Pitești, Asistență Medicală Generalistă, dar din dorința de a lucra în domeniul Beauty, am luat licența dar nu am profesat. Am rămas să fac ceea ce iubesc și nu mă văd făcând altceva. Activez în domeniul frumuseții de aproape 8 ani, iar fiecare zi este o nouă provocare și oportunitate de a crea ceva frumos.

 Irina: - TOP100 OF ROMANIA este un proiect care pune accent pe calitatea serviciilor și produselor, bazându-se pe recenzii și aprecierile clienților. Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții dumneavoastră la serviciile oferite?

Dna. Cristea: - Cred că ceea ce apreciază cel mai mult clienții noștri este calitatea și rezultatul final al serviciilor noastre. Lucrăm intens pentru a menține o calitate înaltă a serviciilor, știind că eforturile noastre se reflectă în satisfacția clienților.

 Irina: - În lumina succesului dumneavoastră și a recunoașterii în TOP 100 OF ROMANIA, cum vedeți viitorul? Există planuri de expansiune sau noi obiective pe care doriți să le atingeți?

Dna. Cristea: - Deocamdată, sunt concentrată pe prezent și pe menținerea standardelor înalte ale salonului nostru. Viitorul este deschis, iar planurile noastre vor evolua odată cu nevoile și dorințele clienților noștri.

 Irina: - Ce mesaj ați dori să transmiteți atât clientelor actuale cât și potențialelor cliente prin intermediul acestui interviu?

Dna. Cristea: - Aș dori să le mulțumesc clientelor noastre pentru fidelitate și încredere. Le promit că vom continua să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și că vom depune toate eforturile pentru a ne întrece propriile standarde, zi de zi.

 Irina: - Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru deschiderea de a împărtăși experiența dumneavoastră. Felicitări pentru succesul obținut și vă dorim multe realizări pe viitor în cadrul proiectului TOP100 OF ROMANIA.

Dna. Cristea: - Mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase și pentru interviu. Este o onoare să fim recunoscuți în cadrul acestui proiect atât de important. Sperăm să continuăm să ne depășim limitele și să oferim clienților noștri experiențe memorabile de fiecare dată când ne vizitează.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Make-up Artists . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului