Ești aici Acasă Farmacii Farmacia farmascop
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.7Indice de popularitate
21 evaluări - googleMaps
Farmacia Farmascop
+40248635242
Strada Eremia Grigorescu
Pitești

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.03.2024

Farmacia Farmascop

 

Irina: - Bună ziua și mulțumim că ne-ați acordat timpul pentru acest interviu. Farmacia Farmascop a fost selectată în proiectul TOP 100 of ROMANIA datorită recenziilor excelente și popularității remarcabile. Ce v-a motivat să vă lansați în această industrie?

Dna. Vlădău: - Bună ziua! Alegerea de a activa în acest domeniu a fost influențată de pasiunea pentru sănătate și dorința de a contribui la îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Farmacia noastră, încă de la început, a fost dedicată oferirii unor servicii de înaltă calitate.

 Irina: - Ce credeți că face Farmacia Farmascop atât de apreciată de clienți?

Dna. Vlădău: - Diferența este făcută de abordarea noastră personalizată față de fiecare client, profesionalismul și dedicarea echipei noastre. Întotdeauna ne străduim să oferim cele mai bune sfaturi și soluții pentru nevoile lor.

 Irina: - Cum reușiți să mențineți un nivel înalt al calității într-o piață atât de competitivă?

Dna. Vlădău: - Secretul nostru constă în adaptabilitate și inovație constantă. Suntem mereu în căutarea celor mai noi și eficiente metode pentru a ne îmbunătăți serviciile și a răspunde rapid la schimbările din industrie.

 Irina: - Aveți planuri de viitor pentru Farmacia Farmascop?

Dna. Vlădău: - Viziunea noastră pe termen lung include extinderea rețelei noastre de farmacii pentru a putea ajunge la mai mulți oameni și inițierea unor programe de educație pentru sănătate în comunitate.

 Irina: - Ce mesaj doriți să transmiteți clienților și potențialilor clienți?

Dna. Vlădău: - Dorim să le mulțumim pentru încrederea acordată și să le reamintim că suntem aici pentru a le oferi nu doar produse, ci și sprijin, consiliere și soluții adaptate nevoilor lor de sănătate.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Farmacii . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului