Ești aici Acasă Farmacii Gold t farm
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.8Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.4 - googleMaps
4.9 - facebook
7.4Indice de popularitate
25 evaluări - googleMaps
46 evaluări - facebook
Gold T Farm
+40261861607
Strada Nicolae Titulescu 10
445100 Carei

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.07.2024

 

                                                                                                                                             Gold T Farm

 

Irina Pintilie: Bună ziua, domnule Hago Aron, felicitări pentru recunoașterea pe care Gold T Farm a primit-o în TOP100 OF ROMANIA, la categoria sănătate, subcategoria farmacie. Ați putea împărtăși cu noi ce înseamnă acest succes pentru dumneavoastră?

Hago Aron: Este o onoare să fim recunoscuți pentru eforturile și dedicarea noastră. Acest succes este o reflectare a angajamentului continuu al echipei noastre pentru a oferi servicii de calitate și a menține o relație puternică cu clienții noștri.

 

Irina Pintilie: Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții dumneavoastră la Gold T Farm?

Hago Aron: Clienții apreciază continuitatea, punctualitatea și eforturile noastre de a oferi un model complet de farmacie, care să acopere toate cerințele lor din acest domeniu.

 

Irina Pintilie: Cum reușiți să mențineți calitatea serviciilor la un nivel înalt?

Hago Aron: Muncim asiduu pentru a menține calitatea serviciilor noastre. Considerăm această activitate nu doar ca pe un job, ci ca pe o pasiune, ceea ce ne ajută să depășim provocările.

 

Irina Pintilie: Cum vedeți viitorul Gold T Farm? Aveți planuri specifice pentru dezvoltarea în continuare?

Hago Aron:Ne confruntăm cu multe provocări, în special în aprovizionarea cu medicamente, dar rămânem angajați să menținem nivelul de excelență. Viitorul ne va vedea extinzându-ne atât în mediul fizic, cât și online, punând un accent mai mare pe soluții farmaceutice inovatoare.

 

Irina Pintilie: Un mesaj pentru clienții dumneavoastră?

Hago Aron: Suntem profund recunoscători pentru încrederea acordată și ne angajăm să continuăm să oferim servicii de calitate superioară, adaptându-ne la nevoile și așteptările lor.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Farmacii . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului