Ești aici Acasă Asigurări Sotiriade dan - brokeraj de asigurari
TOP 100 OF ROMANIA: 2024, 2023, 2022, 2021
10Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
10Indice de popularitate
141 evaluări - googleMaps
3 evaluări - facebook
Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari
+40 724 864 076
Strada Zorilor nr. 5
500265 Brașov
Luni
09–17
Marţi
09–17
Miercuri
09–17
Joi
09–17
Vineri
09–17
Am peste 20 ani de experienta in domeniul asigurarilor, timp in care am acumulat o experienta vasta privind toate tipurile de asigurari de la toate societatile de asigurare. Ofer informatii complete, corecte si actualizate, legislatie la zi, consultanta si asistenta specializata de un nivel ridicat, expertiza de specialitate, oferte comparative pentru toate produsele de asigurari de la toate societatile de asigurare care exista pe piata romaneasca, intermedierea incheierii contractelor de asigurare, pensii facultative si servicii extra-asigurari. Din anul 2013 colaborez cu Societatea de intermediere in asigurari "Campion Broker de Asigurare-Reasigurare" SRL, care este unul dintre brokerii de asigurari de top din Romania. Relatia dintre mine si clientii mei este apropiata, bazata pe incredere si de lunga durata. Sunt disponibil si prompt pentru a le rezolva solicitarile, care uneori nu sunt legate numai de relatia de colaborare pentru asigurari. De aceea, una dintre partile frumoase ale acestei activitati, este oportunitatea de a-mi crea noi prietenii, de a cunoaste mai multi oameni. Fidelizarea si rasplatirea clientilor prin servicii de calitate este primordiala pentru mine. Clientul trebuie sa fie multumit de investitia facuta pentru linistea lui sufleteasca.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 26.07.2022

Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurări

 

Elena: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Sotiriade: - Acum mai bine de 20 de ani, mai exact în anul 2000 m-am decis să activez în domeniul asigurărilor.

Elena: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Sotiriade:- Prin seriozitate, profesionalism, sinceritatea de care dau dovadă față de clienți este extrem de importantă și benefică pe termen lung.

Elena: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Sotiriade:- Pentru că îmi place ceea ce fac, îmi place să cunosc oameni noi, cu mulți din cei vechi am legat și relații de prietenie.

Elena: -Top100 al României este un clasament anual. Puteți să-  mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Sotiriade:- Îmi doresc să am cât mai mulți clienți, să cunosc cât mai mulți oameni.

Elena: - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Sotiriade:- Vreau să le transmit să aibă grijă cui se adresează pentru că sinceritatea contează foarte mult, să citească cu atenție clauzele contractelor de asigurare.

Elena: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Asigurări . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Bright Side Solutions sp. z o. o. sp. k.
ul. Ruska 22
50-079 Wrocław
Poland

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului