Ești aici Acasă Magazine de suveniruri Cadouri personalizate raimar personalization targoviste - raimar-personalization.ro
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.7Nota finală
9.5Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
4.8 - facebook
6.8Indice de popularitate
16 evaluări - googleMaps
46 evaluări - facebook
Cadouri Personalizate Raimar Personalization... Cadouri Personalizate Raimar Personalization Targoviste - raimar-personalization.ro
0773 733 439
Bulevardul Regele Ferdinand 6
130023 Târgoviște
Duminică
10–22
Luni
10–22
Marţi
10–22
Miercuri
10–22
Joi
10–22
Vineri
10–22
Sâmbătă
10–22

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.27.2024

     Cadouri Personalizate Raimar Personalization Targoviste - raimar-personalization.ro

 

Irina Pintilie: Bună ziua, Adrian! În numele proiectului TOP100 OF ROMANIA, vreau să vă felicit pentru distincția primită în cadrul categoriei comerț, subcategoria magazine de suveniruri. Sunteți recunoscuți pentru calitatea serviciilor și popularitatea companiei dvs. Cum v-ați ales domeniul de activitate?

Adrian Mărgărit: Bună ziua, Irina. Mulțumesc pentru recunoaștere. Alegerea domeniului a venit ca o necesitate de reconversie profesională. Căutam ceva unic pentru zona noastră, care să aibă potențial. Așa am decis să mă aventurez în acest sector, oferind produse personalizate și unice.

 

Irina Pintilie: Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții dvs. la serviciile oferite?

Adrian Mărgărit: Clienții noștri valorizează calitatea și promptitudinea serviciilor noastre, dar și unicitatea produselor. Ne diferențiem prin apropierea de client, permițându-le să vadă procesul de personalizare. Acest aspect creează o legătură specială și o experiență unică pentru fiecare client.

 

Irina Pintilie: Cum reușiți să mențineți un standard înalt de calitate și să vă motivați echipa?

Adrian Mărgărit: Mergem întotdeauna pe materiale premium și ne axăm pe calitate, chiar dacă asta înseamnă un efort mai mare. E o provocare constantă, dar motivarea și păstrarea unei atmosfere pozitive în echipă sunt esențiale. Angajăm persoane cu potențial și le formăm profesional, creând astfel un mediu de lucru stabil și dedicat.

 

Irina Pintilie: Cum vă vedeți evoluția în viitor?

Adrian Mărgărit: Planificăm să deschidem mai multe magazine și să extindem pe segmentul corporate. Vrem să oferim servicii și produse care să răspundă nevoilor unui spectru mai larg de clienți, menținând calitatea care ne definește.

 

Irina Pintilie: Care este mesajul dvs. pentru clienți și potențiali clienți?

Adrian Mărgărit: Mulțumim tuturor clienților noștri, atât celor mulțumiți cât și celor care ne-au oferit feedback constructiv. Ne străduim să oferim întotdeauna produse de calitate superioară și să ne îmbunătățim serviciile. Sperăm să ne recomandați și să ne aduceți și mai mulți clienți. Garantăm aceeași calitate excepțională.

 

Irina Pintilie: Vă mulțumesc pentru timpul acordat și felicitări încă o dată pentru prestigioasa recunoaștere în cadrul TOP100 OF ROMANIA. Succes în continuare!

Adrian Mărgărit: Mulțumesc, Irina. Este o onoare să fim recunoscuți în acest mod și ne motivează să continuăm să oferim cele mai bune servicii și produse clienților noștri.

 
 

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine de suveniruri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului