Ești aici Acasă Magazine de suveniruri Învie tradiția
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9.3Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
8.7Indice de popularitate
125 evaluări - googleMaps
Învie Tradiția
+40740821317
Parcare, Strada Mihai Eminescu 142 Intrare stânga
020083 subterane

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.07.2023

Învie Tradiția

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Cucoș: - Am plecat din stadiul de idee. Noi avem oarecum experiență în zona aceasta antreprenorială și este un proiect cu o latură pronunțată socială, adică susține comunități de meșteri populari, de artizani, iar cei care am fondat suntem din zona Neamțului, o zonă care are tradiție, adică este o zonă cu încărcătură bogată și ne uitam că de la an la an se pierdeau lucruri pe care le știam noi când eram mici și am văzut că nu se mai fac. Prima dată de la această idee am plecat gândindu-ne că am putea să facem ceva în zona aceasta și apoi pur și simplu am luat țara la pas. Ne-am dus în principalele centre meșteșugărești, am vorbit cu oamenii și ne-am făcut o idee despre cum stau treburile în zona aceasta și am aflat multe lucruri interesante cum că sunt multe meșteșuguri, chiar suntem la ultima generație că cei tineri nu mai sunt motivați în primul rând financiar. Și apoi am creat un proiect atât economic cât și ca impact asupra comunităților acestora și pe termen lung să conservăm cât se poate de mult din zona aceasta de meșteșug. De asemenea am creat un magazin online în primă fază și de acolo am tranziționat spre ce e acum proiectul acesta "Învie Tradiția".

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Cucoș: - Consider că secretul constă în seriozitate atât pe partea de meșteșugari cât și pe partea de clienți și bineînțeles în răbdare.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Cucoș: - E un proiect frumos în primul rând. Cred că acesta este primul factor de motivație și acest lucru a făcut să depășim momentele grele, adică faptul că am întâlnit oamenii cu care lucrăm, pe care îi ajutăm, pe care îi susținem și am văzut că sunt oameni extraordinari. Am văzut că sunt anumite probleme pentru care merită să depui efort ca să meargă treaba mai bine. Sunt obiecte de artă populară cu care lucrăm. E și dinamic ca activități și acum mergi prin țară, te întâlnești cu oameni. Nu e doar parte de comerț, e și parte de conținut, ne documentăm, filmăm, adică e ceva plăcut și acest lucru ne motivează.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Cucoș: - Ca și perspectivă de viitor dorim să ne ținem de misiune. Și misiunea acesta am zis să fie cea mai mare comunitate de artizani producători locali din România.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Cucoș: - Da, bineînțeles că sunt mulțumit! Aș dori să le mulțumesc tuturor clienților, partenerilor și întregii comunități pentru misiunea acestui proiect și pentru susținere! De asemenea vreau să le mai spun să aleagă produsele românești și să contribuim împreună la păstrarea moștenirii bogate și frumoase pe care o avem, pe care ne-au lăsat-o înaintașii noștri!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine de suveniruri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului