Ești aici Acasă Săli de evenimente Agora - centrul de evenimente
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.5Nota finală
9.3Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
4.8 - facebook
6.7Indice de popularitate
240 evaluări - googleMaps
112 evaluări - facebook
Agora - Centrul De Evenimente
0732 004 341
bis, Șos. Nicolina 115
707317 Iași
Luni
08–17
Marţi
08–17
Miercuri
08–17
Joi
08–17
Vineri
08–17

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.26.2023

Agora - Centrul De Evenimente

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Cîrlan: - A fost o conjunctură la momentul respectiv, dar ulterior se pare că a fost una de bun augur în sensul în care m-a rugat un apropiat să-i dau o mâna de ajutor și ușor, ușor neavând nici cea mai mică idee despre ceea ce înseamnă industria aceasta cu condiția că o să vină un consultant care a și venit și ulterior va fi angajat un expert în HoReCa, un manager de profesie și cumva eu să fiu un fel de asistent să învăț meserie, iar ulterior să preiau postul, ceea ce nu s-a întâmplat în realitate deoarece au fost niște probleme de ordin financiar, respectiv domnul manager nu a mai venit și atunci am fost nevoit să iau de la zero raftul de cărți, de citit. Ulterior am început și niște cursuri de perfecționare.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Cîrlan: - Sincer chiar nu m-am gândit niciodată la acest lucru, dar cred că este foarte importantă onestitatea din punctul meu de vedere. Adică ceea ce cumva se discută cu clienții să se și întâmple. De multe ori există cazul de a se crea o falsă așteptare din partea clientului care ulterior nu poate fi onorată. Cumva noi am încercat să fie un echilibru în zona aceasta, nu am creat false așteptări și atunci relația fiind una onestă la început cu comunicare pe tot parcursului procesului de la prima întâlnire până la implementare - finalizare, cred că acesta ar fi un factor diferențiator pe care noi îl avem și anume este faptul că suntem foarte atenți la ceea ce își doresc clienții noștri, adică nu venim noi să le propunem anumite lucruri dinainte. Încercăm cumva să-i cunoaștem. Știu că este destul de greu să cunoști un om într-o întâlnire de 15 minute, dar cumva ii lăsăm mai mult pe ei să vorbească și mai puțin noi. Noi vorbim prin fapte. Cam despre acest lucru este vorba.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Cîrlan: - Nu avem o formulă magică. Ne-am dezvoltat și noi o modalitate de lucru care acum devine ușor, ușor o rutină. La noi toate informațiile sunt scrise și atunci lucrul acesta ne ajută. După fiecare eveniment avem fișa de eveniment cu toate amănuntele. Cumva comunicarea este destul de facilă pentru că suntem o echipă destul de mică. Suntem undeva la 12 - 15 persoane - colegi permanent și apoi în funcție de nevoie avem o gamă largă de colaboratori. Cred că acesta ar fi secretul.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Cîrlan: - Ca și perspectivă de viitor ne dorim foarte mult să reușim să stăm pe val ca să spun așa și ulterior vrem să și creștem. În perspectiva noastră, focusul nostru pe zona de evenimente este să ajungem să găzduim evenimente internaționale. Deja avem câteva evenimente, dar la un nivel de participanți mai mic. Având în vedere că deținem un spațiu destul de mare am dori să avem măcar un eveniment internațional cu peste o mie de oameni în cel mai scurt timp.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Cîrlan: - Desigur că ne bucură, aceasta este cumva o validare că ceea ce facem, facem destul de bine. Personal aș vrea să le transmit clienților să fie conștienți cel puțin când vin în zona aceasta de evenimente de nevoile lor. Dacă ei își clarifică înainte care sunt nevoile și care sunt lucrurile care ar fi interesant să mai apară pe parcurs, atunci colaborarea e din start una promițătoare și va sfârși cu rezultate frumoase. Al doilea lucru pe care aș dori să-l mai transmit este să-și pună încrederea în omul cu care stau în față pentru că iarăși un factor foarte important de care depinde o bună colaborare este încrederea pe care o acordăm unii altora. Clienții vin și ne acordă încredere pentru că facem acest lucru de ani de zile și avem destul de multă experiență și atunci ei au încredere în noi că știm ce facem și cum facem și noi la rândul nostru avem încredere in ei.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Săli de evenimente . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului