Ești aici Acasă Magazine de electronice Cademar tech
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.3Indice de popularitate
45 evaluări - googleMaps
Cademar Tech
+40732233627
Șoseaua Giurgiului nr 295
040667 București

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.15.2024

 

                                                                    Cademar Tech

 

Irina Pintilie: Bună ziua, Marius. Felicitări pentru recunoașterea obținută în cadrul TOP100 OF ROMANIA. Ați putea împărtăși cu noi momentul în care ați decis să vă lansați în această industrie?

Marius Ungureanu: Desigur, Irina. După 18 ani de experiență, am decis să-mi înființez propria afacere, concentrându-mă pe schimbarea caselor de marcat și pe inovație în acest domeniu.

 

Irina Pintilie: Proiectul TOP100 OF ROMANIA este cunoscut pentru rigurozitatea și atenția la detalii în clasificarea companiilor. Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții dumneavoastră?

Marius Ungureanu: Cred că rapiditatea și eficiența serviciilor mele sunt extrem de apreciate. Spre deosebire de alte companii, unde procesul poate dura săptămâni, la noi durează doar câteva ore.

 

Irina Pintilie: Știm că menținerea unui standard înalt de calitate presupune eforturi considerabile. Cum reușiți să vă păstrați motivația și focusul?

Marius Ungureanu: Domeniul nostru este plin de provocări noi, cu sisteme și componente diferite. Acest lucru mă ține motivat și împiedică monotonia.

 

Irina Pintilie: Având în vedere succesul dumneavoastră, care ar fi următorul obiectiv pe care doriți să-l atingeți?

Marius Ungureanu: Aș dori să îmbunătățesc prezența online a companiei. Deși avem succes în multe domenii, online-ul rămâne un aspect la care aspir să excelăm.

 

Irina Pintilie: Cum vă simțiți primind această recunoaștere din partea clienților?

Marius Ungureanu: Este o onoare. Sunt mereu în contact cu clienții mei și valorific feedback-ul lor. Recomandările pe care le fac sunt fundamentale pentru succesul nostru.

 

Irina Pintilie: Ce mesaj ați dori să transmiteți clienților și potențialilor clienți?

Marius Ungureanu: Vreau să știe toată lumea că standardele noastre rămân neschimbate pentru fiecare client, indiferent de cerințele lor.

 

Irina Pintilie: În încheiere, vreau să vă mulțumesc pentru timpul acordat. Prezența dumneavoastră în TOP100 OF ROMANIA dovedește profesionalismul și calitatea serviciilor oferite. Felicitări încă o dată!

Marius Ungureanu:  Mulțumesc, Irina. Este o mare plăcere și o onoare să fac parte din acest proiect și să primesc această recunoaștere.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine de electronice . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului