Ești aici Acasă Cursuri de șoferi Școala de șoferi star galați
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2021
9.2Nota finală
9.7Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
4.9 - facebook
8Indice de popularitate
83 evaluări - googleMaps
224 evaluări - facebook
Școala de Șoferi STAR Galați
0770 801 086
Complex Comercial
Strada Saturn nr 1
Luni
09–17
Marţi
09–17
Miercuri
09–17
Joi
09–17
Vineri
09–17

Interviu cu laureatul

Data interviului: 05.24.2023

Școala de Șoferi STAR Galați

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Cojocaru: - Am început să activez în acest domeniu în 1990 odată cu schimbările politice când am intrat și în activitatea privată. Am deschis prima unitate școlară din domeniul auto în cadrul unei societăți comerciale angajat salariat fiind după care în 1992 am trecut în activitatea privată. Am început afacerea pe cont propriu.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Cojocaru: - Consider că secretul constă în calitate, bineînțeles însoțită de raportul generos preț - calitate.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Cojocaru: - Mi se pare că în perioada 2020 - 2023 publicul solicitant nu a mai pus accent pe calitate și nu mai vrea calitate. Vrea să fie felicitat, să fie ridicat la rangul de rege, așa în sensul că el nu vrea să mai depună efort pentru a face ceva.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Cojocaru: - Vreau să vă spun că viitorul nu sună bine în formarea viitorului conducător auto în sensul că adresabilitatea a scăzut odată cu covidul și apoi pentru că acest virus a schimbat foarte multe, nu numai la noi în România, în total, a schimbat foarte multe reguli, dar tot ce se întâmplă , se întâmplă din cauza creșterii prețurilor peste tot. Omul de rând se gândește de zece ori înainte de a decide să urmeze cursurile unei școli auto pentru obținerea permisului de conducere. Dacă în perioada 2000 poate și mai devreme fiecare copil dorea ca la majorat să aibă permis de conducere, acum este puțin mai dificil. Acest lucru nu ne-a determinat pe noi să schimbăm standardele, să schimbăm regulile, adică același mod de abordare îl avem și acum. În ceea ce privește cursul teoretic dacă legea spune clar 24 de ore, noi facem posibil 25 de ore. Cred că suntem în primele 10 școli ca punctaj pe țară în sensul că avem în jur de 6 - 7 săli de clasă. Toate sunt dotate cu calculatoare. Cursantul dacă vine, poate să-și aleagă școala. Nu stă la rând să se așeze în fața unui calculator. De ce? Pentru că noi avem avantajul pe lângă școala de șoferi, noi deținem și centrul de formare profesională în domeniul rutier privind tipurile de atestate rutiere și atunci într-adevăr avem logistică și avem și grupa salarială de studii bine dezvoltate.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Cojocaru: - Vreau să le transmit viitorilor șoferi că atunci când vor să decidă unitatea școlară care să-i formeze, să se ducă din firmă în firmă și să se orienteze la fața locului, nu să meargă pe sistem de turmă.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Cursuri de șoferi . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului