Ești aici Acasă Instalatii electirce si iuminat Expert energy
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.3Indice de popularitate
16 evaluări - googleMaps
Expert Energy
0722 552 190
Strada Viile Sibiului 58
557265 Sibiu
Luni
09–17
Marţi
09–17
Miercuri
09–17
Joi
09–17
Vineri
09–17

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.27.2024

                                                                     Expert Energy

 

Irina Pintilie: Bine ați venit, domnule Albu Cosmin Ilie! Vă mulțumim că ne-ați acordat timp pentru acest interviu. Recent, compania dumneavoastră, Expert Energy, a fost recunoscută în cadrul TOP100 OF ROMANIA, în categoria Construcții, subcategoria Instalații Electrice și Iluminat. Spuneți-ne, cum a început aventura dumneavoastră în acest domeniu?

Albu Cosmin Ilie: Mulțumesc pentru invitație. Am început cu partea de execuție în 2011 și cu proiectarea din 2008. De atunci, am urmărit să oferim servicii de cea mai bună calitate, nu ne-am axat pe volum, ci pe calitate pentru clienții noștri.

 

Irina Pintilie: Care considerați că este secretul succesului dumneavoastră, având în vedere aprecierea și popularitatea de care se bucură Expert Energy?

Albu Cosmin Ilie: Cred că totul se rezumă la calitate. Ne focusăm pe servicii de calitate și pe o relație apropiată cu clienții noștri. Am implementat acțiuni de școlarizare și de perfecționare continuă, astfel încât echipa noastră să rămână la cele mai înalte standarde de profesionalism.

 

Irina Pintilie: Cum vă mențineți motivația și focusul constant?

Albu Cosmin Ilie: Pasiunea pentru ceea ce facem și nevoia de pe piață. Suntem mereu atenți la nevoile clienților, încercând să venim în ajutorul lor cu soluții inovative și eficiente.

 

Irina Pintilie: Care sunt planurile de viitor pentru Expert Energy? La ce nivel ați dori să ajungeți?

Albu Cosmin Ilie: Urmărim să ne consolidăm poziția în domeniul inovației, în special în sectorul instalațiilor electrice. Vrem să rămânem un punct de referință pentru calitate și profesionalism în industrie.

 

Irina Pintilie: Nominalizarea și recunoașterea în cadrul TOP100 OF ROMANIA cum v-au influențat?

Albu Cosmin Ilie: Ne bucură foarte mult această recunoaștere. Este o confirmare a eforturilor noastre și a angajamentului față de clienți. Nu avem campanii mari de publicitate, ne bazăm pe recomandările clienților mulțumiți, ceea ce face această recunoaștere și mai specială pentru noi.

 

Irina Pintilie: Aveți un mesaj pentru clienții și potențialii clienți ai Expert Energy?

Albu Cosmin Ilie: Le recomand să caute întotdeauna calitatea. Este esențial să alegem soluții durabile și eficiente, care să aducă valoare pe termen lung. La Expert Energy, suntem dedicați să oferim exact asta.

 

Irina Pintilie: Mulțumim, domnule Albu, pentru timpul acordat și pentru insights-urile valoroase. Felicitări încă o dată pentru performanța remarcabilă și pentru locul meritat în TOP100 OF ROMANIA!

Albu Cosmin Ilie: Mulțumesc și eu pentru oportunitate și pentru suportul continuu. Ne dorim să continuăm pe acest drum și să aducem inovație și

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Instalatii electirce si iuminat . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului