TOP 100 OF ROMANIA: 2022
10Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - facebook
10Indice de popularitate
75 evaluări - facebook
DSA Advisor
737 201 809
Strada Italiana, nr.12, Sector 2
020975 Bucharest
Luni
08:30-17:30
Marţi
08:30-17:30
Miercuri
08:30-17:30
Joi
08:30-17:30
Vineri
08:30-17:30

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.09.2023

          DSA Advisor

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Iliescu: - Eu și cu Răzvan ne-am cunoscut în cadrul unui departament de vânzări al unei bănci din România. Practic intermediam produsele acelei bănci destinate persoanelor fizice. Acolo am coordonat echipe de vânzări. O bună perioadă de timp echipele noastre au fost cam cele mai bune din țară într-un clasament de 600 - 700 de alte echipe pe care departamentul repectiv le conținea și la un moment dat a devenit insuficient produsul pe care banca respectivă ni-l oferea în portofoliu și am simțit nevoia să diversificăm paleta aceasta de produse ca să putem să ne prezentăm în fața clienților noștri mai buni, mai competitivi cu mai multă expertiză. Așadar în anul 2013 am luat decizia aceasta de a înființa compania DSA Advisor tocmai pentru a putea lucra cu aproape toate băncile din piață ca să putem oferi clienților noștri o imagine mult mai completă asupra ofertelor de care pot beneficia în caz de nevoie.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Iliescu: - Păi în primul și în primul rând am fost noi ca și  companie foarte deschiși către zona aceasta de online, de digital și am fost foarte atenți întotdeauna la ea, după care calitatea serviciilor care nu este neapărat impusă sau condiționată de recenziile pozitive cât mai mult de recomandările pe care le fac clienții în urma interacțiunilor cu noi, recomandări care pentru noi înseamnă business viitor, înseamnă venituri viitoare și atunci evident că am înțeles de la început lucrul acesta și am fost foarte interesați de o calitate permanent îmbunătățită a serviciilor tocmai ca să primim acele recomandări și evident ca o consecință au fost și aceste recenzii care ne situează în topul pe care dvs. l-ați amintit.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Iliescu: - Păi cred că aș putea spune că am ajuns în punctul în care clienții noștri nu ne lasă să ne relaxăm pentru că vorbim de zeci de mii de clienți în portofoliul DSA Advisor și aceștia sunt într-o permanentă mișcare, fie cu dinamici individuale, fie cu nevoi individuale. Tot timpul ei apelează în mod recurent la serviciile noastre, aduc și clienți noi prin recomandările pe care le fac și în felul acesta noi nu avem cum să ne relaxăm. Trebuie să le răspundem în primul rând și trebuie să le răspundem edificat și atunci trebuie să fim mereu puși la punct cu ultimele noutăți, cu toate schimbările, cu toată dinamica aceasta a sectorului bancar.

Andreea: - Top 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Iliescu: - În momentul acesta suntem concentrați pe două planuri mari de dezvoltare. Pe lângă atenția constantă pe care o avem la dezvoltarea rețelei noastre de broker de credite suntem mai concentrați pe achiziția și implementarea unei aplicații unui soft digital care să ne împingă cu 20 de ani înainte, în viitor. Este un soft pentru care noi am semnat achiziția. Este un soft care este folosit în Polonia deja de mai bine de 7 ani de o rețea similară cu a noastră, dar mult mai mare de vreo 1600 de brokeri de credite, adică ce vreau să spun este că aplicația este foarte optimizată. Aplicația aceasta ne va permite să integrăm activitatea noastră direct cu aplicațiile băncilor astfel încât să fim mult mai eficienți decât suntem în prezent. Pe de altă parte, trecem printr-un proces de rebranding, în sensul că DSA Advisor va deveni Ipoteka. Am avut o firmă de marketing care s-a ocupat și se ocupă în continuare de tot procesul acesta. De asemenea suntem atenți și încercăm să alegem cele mai bune momente pentru lansare, să facem un mic spectacol și în general asupra comunicării care începând de anul acesta vrem să fie la alt nivel. Sperăm ca până la sfârșitul anului 2023 să avem și apariții TV. Cam acestea ar fi planurile pe anul acesta.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Iliescu: - Da, sigur, este o recunoaștere a eforturilor noastre. În primul și în primul rând DSA Advisors este un intermediar de credite care acționează în România în conformitate cu legislația în vigoare și aici fac referire la ordonanța 52/2016 care reglementează printre altele și activitatea de intermediere de credit. În mod normal noi considerăm că orice persoană care își dorește un împrumut de la o bancă are nevoie de asistența unui intermediar de credite, a unui broker de credite, cu atât mai mult cu cât această asistență este gratuită pentru consumatori. Noi ne realizăm veniturile de la băncile partenere și nu de la clienții persoane fizice, nu de la aplicantii la credite, iar această asistență presupune organizarea într-un top a ofertelor individualizate pe nevoia și profilul aplicantului ceea ce garantează alegerea celor mai bune oferte, după care instrumentarea dosarelor, depunerea dosarelor, susținerea dosarelor de credit până la aprobare și după dacă vorbim de credite imobiliare. Știm că după aprobarea creditului urmează semnarea contractului de vânzare - cumpărare, urmează notarul, evaluatorul și multe alte instanțe prin care consumatorul trebuie să treacă. În cazul în care se beneficiază de asistența unui broker de credite, experiențele acestea devin dintr-o dată mai plăcute și tot procesul devine mai ușor. DSA Advisor se distinge în marea piață a brokerilor de credite din România fiind în primul rând brokerul cu cea mai rapidă creștere din piață. Noi suntem înființați în 2013, ceea ce este ceva mai târziu decât concurență ca să zic așa, dar cu toate acestea am reușit să creștem. Din clasamentele pe care le avem, am reușit să ne clasăm pe un loc fruntaș. Și cum să spun, suntem o echipă tânără, avem foarte multă experiență, avem cele mai multe parteneriate semnate cu băncile, avem multă expertiză și de ce nu și poziția pe care o avem în topul dumneavoastră ne recomandă ca fiind specialiști.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Birouri de contabilitate și Consiliere financiară . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului