Ești aici Acasă Măcelărie Bacania lu’ nea ticu - carnati de plescoi
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9.4Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
10Indice de popularitate
385 evaluări - googleMaps
Bacania lu’ Nea Ticu - Carnati de Plescoi
0741 085 086
1 decembrie nr. 122
127042 Pleșcoi
Duminică
09–21
Luni
09–21
Marţi
09–21
Miercuri
09–21
Joi
09–21
Vineri
09–20
Sâmbătă
09–21

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.19.2023

          Băcănia lu’ Nea Ticu - Cârnați de Pleșcoi

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Marica: - Am luat decizia aceasta de a activa în industria de comerț - măcelărie pentru că m-am gândit să duc mai departe tradiția dat fiind faptul că bunicul meu s-a ocupat de acest domeniu.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Marica: - Noi am încercat să păstrăm tradiția, rețeta în sine și să cumpărăm de la producătorii locali sau naționali mai nou acum pentru că am crescut ca și vânzări și nu putem să luăm marfă doar din zona noastră cum făcea bunicul acum câțiva ani și încercăm să păstrăm cât mai mult rețeta și condimentele naturale.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Marica: - E foarte dificil. Mă mențin motivat și concentrat prin foarte multă muncă și implicare. Stăm câte 4 - 5 ore în carmangerie și apoi câte 2 - 3 ore pentru a ne căuta clienți noi pentru a ne vinde marfa la capacitatea pe care o avem. În momentul de față ne-am stabilit un portofoliu de clienți și ne descurcăm mai ușor.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Marica: - Construiesc o microfermă și un restaurant deoarece doresc să închid cercul și mă ajută zona pentru că restaurantul l-am construit în drumul spre Vulcanii Noroioși la 3 km de unde am eu carmangeria și casa și bineînțeles o să fie și microferma și aș vrea să închid un circuit adică: microferma, carmangeria și restaurantul. Acest lucru este tot ce îmi doresc și dacă ajung să le fac pe acestea, aș fi foarte mulțumit.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Marica: - Sunt foarte mulțumit să fac parte din acest top. Clienților care vin des la noi le mulțumesc foarte mult pentru încrederea acordată și sper să le satisfac întotdeauna dorințele și gusturile prin produsele noastre, iar clienților care încă nu au ajuns la noi îi așteptăm cu drag să deguste rețete foarte vechi și de o calitate superioară.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Măcelărie . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului