Ești aici Acasă Catering Catering huedin - casa faină
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.2Indice de popularitate
1 evaluări - googleMaps
23 evaluări - facebook
Catering Huedin - Casa Faină
0371 474 981
Str. Oborului
405400 Huedin
Luni
08–16
Marţi
08–16
Miercuri
08–16
Joi
08–16
Vineri
08–16

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.30.2022

Catering Huedin - Casa Faină

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Paiti: - Am început să activăm în acest domeniu în anul 2014 și de atunci am început să lucrăm fizic după care am continuat să lucrăm online, dar doar pe partea de preluare de comenzi și de prezentare a produselor pe social media, nu neapărat pe site.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Paiti: - Este foarte important respectul pentru client și calitatea produselor care trebuie să rămână tot timpul constantă. Acest lucru este cred eu ce ne recomandă pe noi. Folosim ingrediente de calitate, fără aditivi, fără potențiatoare de gust, de aromă. Avem pur și simplu un mod de a găti tradițional. Avem respect față de client și flexibilitate în sensul că noi ne adaptăm la orice nevoie are clientul, de aceea nu lucrăm cu meniuri prestabilite. La noi totul se întâmplă la nevoia clientului, la solicitarea lui și exact pe nevoia lui, ce ar dori clientul să mănânce, orice și dacă nu am făcut până atunci, facem pentru clientul respectiv, aceasta este ideea. Și bineînțeles livrăm la domiciliu absolut ce are nevoie clientul. Nu avem locație cu restaurant la care să se poată servi, noi lucrăm doar cu livrare la locația specificată de client.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Paiti: - Vreau să spun că pe partea de motivație este într-adevăr mai greu, nu neapărat că este concurența prea mare, dar sunt probleme birocratice nenumărate care ne cam consumă energia, sunt probleme cu resursa umană, sunt probleme cu impozite, dar noi ca și companie nu ne dorim câștiguri mari în perioade scurte de timp; adaosurile noastre comerciale sunt de bun simț. Considerăm că avem niște prețuri câteodată chiar mici, dar din dorința de a putea fi mai accesibili pentru cât mai mulți clienți și cel puțin din partea mea este mai mult o pasiune, nu neapărat o văd ca pe o afacere, adică nu stau neapărat să mă uit la fiecare comandă sau la fiecare contract cât de mult vom câstiga sau cât de mult vom crește financiar. Mă uit la cât de satisfăcuți sunt clienții și sincer aceasta a fost principala formă de promovare care multă vreme a fost bazată pe recomandări din gură in gură ca și calitate și apoi a urmat și partea de online.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Paiti: - Ca și perspectivă de viitor avem câteva proiecte în plan. Avem o linie nouă de produse care poate fi livrată prin curier în toată țară într-o variantă de ambalare prietenoasă cu mediul, în sensul că vom avea ambalaje reciclabile din sticlă, borcan bineînțeles respectând și calitatea și temperatura de transport. De asemenea dorim să deschidem și alte puncte de lucru.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Paiti: - Mă bucură să aud acest lucru.

Le transmit clienților faptul că pot avea întotdeauna încredere în noi, să ne caute și vor servi o mâncare gătită ca acasă, acesta este sloganul nostru.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Catering . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului